KAKAV PRIZOR

Slavne ljepotice pozirale gole u štiklama

02.12.2015 u 12:24

Bionic
Reading

Zgodna Gigi Hadid s pravom može reći da je ovo njezina godina jer niže uspjeh za uspjehom, a pritom se i sretno zaljubila

Uz Lily Aldridge Joan Smalls, Gigi Hadid snimila je izazovnu kampanju, a na jednoj su fotografiji sve tri ljepotice potpuno gole i nose samo štikle.

Zapravo se radi o kampanji S/S 16 poznatog i omiljenog dizajnera cipela Stuarta Weitzmana. Iako se možda nekima neće svidjeti to što su se djevojke potpuno razgolitile, o ovoj će se reklami sigurno još dugo pričati.

Gigi Hadid sigurno nije opterećena time što je potpuno naga, posebno nakon što je žestoko i sa stavom odgovorila kritičarima koji su nedavno komentirali da nije dovoljno mršava za manekenski posao. Nakon što je dobila posao Viktorijine anđelice ova je kampanja samo još jedan uspjeh na koji može biti ponosna.

I ponosno je objavila fotografiju slavnog fotografa Marija Testina na Instagramu te napisala: 'Najbolje cipele, najbolji tim, najbolji dan – ovdje očito više ništa ne nedostaje;)'

I sam Stuart Weitzman se pohvalio trima muzama, savršenima za njegovu novu kampanju, ali za razliku od Gigine objave, na njegovoj su fotki odjevene. Poznato je to da Weitzman za svoje kampanje bira djevojke koje se i privatno dobro slažu, a Gigi, Joan i Lily su jako dobre prijateljice pa im je na snimanju sigurno bilo zabavno.

Lily je uz fotografiju na svome profilu na Instagramu poručila da nisu dijamanti, već cipele najbolje prijateljice svake djevojke, dok je Joan napisala da su cipele poznatog dizajnera stvorene za hodanje, ali bez suvišnih krpica.

Gigi je pak nedavno rekla da je testirala jedne od njegovih popularnih čizmama iznad koljena na petu kada je morala trčati zračnom lukom kako bi stigla na avion, a noge je uopće nisu boljele. Uostalom, zna se da su gotovo sve Viktorijine anđelice neslužbene promotorice njegovih hit-čizama iznad koljena koje nose i mnoge holivudske dive.