ZABLISTALE SA STILOM

Slavne ljepotice oduševile elegancijom na crvenom tepihu

13.10.2017 u 10:45

Bionic
Reading

Ovogodišnji London Film Festival okupio je brojna holivudska lica. Za crveni tepih slavne ljepotice su se potrudile zablistati od glave do pete, a najviše pažnje plijenila je najveća zvijezda među njima, uvijek senzacionalna Nicole Kidman

Glumica Nicole Kidman za prestižnu dodjelu filmskih nagrada stigla je odjevena u elegantnu kreaciju modne kuće Prada. Njezina ženstvena kreacija ne iznenađuje, s obzirom na to da se slavna ljepotica za svaki crveni tepih potrudi oboružati skupocjenim dizajnerskim komadima stiliziranim do najsitnijih detalja, na račun kojih se redovito nađe na listi najbolje odjevenih.

Zbog svog izraženog smisla za modu i sofisticiranog stila, 50-godišnju glumicu nedavno smo proglasili kraljicom crvenog tepiha, koju je zaslužila u posljednjih godinu dana, otkako se ne prestaje pojavljivati u ženstvenim kreacijama koje nam uvijek iznova izmame osmijeh na lice.

Ljepotica je na London Film Festival stigla odjevena u srebrnu šljokičastu maksi haljinu bez rukava u kojoj je blistala poput disko kugle, u najpozitivnijem smislu te riječi. Atraktivna Pradina haljina istaknula je glumičinu vitku figuru, a jedino što je nedostajalo za besprijekoran stajling je druga frizura.

  • +9
Slavne ljepotice na crvenom tepihu London Film Festivala Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumica Ariane Labed, koju pamtimo po ulozi u akcijskom filmu 'Assassin's Creed', također je briljirala po pitanju stajlinga za crveni tepih. 33-godišnja grčka glumica izgledala je poput božice u lepršavoj bijeloj haljini ukrašenoj zlatnim nakitom.

Zvijezda 'La La Landa' Emma Stone odlučila se pak za nešto klasičniju varijantu. 28-godišnja glumica crvenim se tepihom prošetala u crnim hlačama mrkva kroja i bluzi s predimenzioniranim mašnama na prednjem dijelu, a cjelokupan stajling potpisuje modna kuća Givenchy.