ŽENA SA STILOM

Jadranka Sloković u stajlingu za čistu peticu: Besprijekorna od glave do pete

29.09.2017 u 10:41

Bionic
Reading

Jadranka Sloković još jednom je dokazala zašto ju iz godine u godinu modni kritičari uvrštavaju na listu najbolje odjevenih Hrvatica. Lijepa odvjetnica plijenila je elegancijom i ženstvenošću u trendi stajlingu koji je zavrijedio čistu peticu

Premijera predstave 'Tko pjeva, zlo ne misli' u zagrebačkom HNK-u okupila je brojne poznate s estradne i političke scene koji su došli pogledati kazališno djelo prema istoimenom filmu Kreše Golika, u režiji Renea Medvešeka. Premijeri su, osim glumačke postave koju čine Zrinka Cvitešić, Dušan Bućan, Ivana Boban i Krešimir Mikić, nazočili gradonačelnik Milan Bandić, ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek, Davor Bernardić, Mate Granić, Damir Boras, Mani Gotovac te brojna zagrebačka krema društva.

Među poznatima, premijeru je gledao najmoćniji odvjetnički par u Hrvatskoj, Jadranka Sloković i Čedo Prodanović, koji su kulturnim uzdizanjem napravili mali predah od sudnice. Uspješna zagrebačka odvjetnica, koja slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, uvijek je besprijekorno dotjerana, bez obzira je li riječ o privatnoj ili poslovnoj prilici.

  • +28
Premijera predstave Tko pjeva, zlo ne misli u HNK-u Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Jadranku Sloković nikada nećete vidjeti bez frizure i šminke, uvijek nosi odjeću dizajnerskog potpisa, njeguje poslovno-damski stil, izvrsno spaja odjevne komade i obožava Saint Laurent. Jednostavno rečeno, ona je žena sa stilom.

Na kazališnu premijeru Sloković je stigla odjevena u prekrasnu tamnozelenu midi haljinu od baršuna s potpisom omiljene modne kuće Saint Laurent, trenda koji će i ove sezone dominirati modnim metropolama. Lijepa odvjetnica itekako je upoznata s posljednjim hitovima na modnoj sceni, a za razliku od strogih poslovnih formi koje nosi u sudnici, u slobodno vrijeme rado bira ženstvenije kreacije.

Nedavno je na premijeri predstave 'Ponovno ujedinjenje dviju Koreja' u Gavelli, Sloković nosila prekrasnu čipkastu haljinu, vrlo sličnog kroja poput smaragdne haljine koju je odabrala za HNK. Uz baršunastu haljinu s kragnom, koja stajlingu daje dozu profinjenosti, odvjetnica je kombinirala crne cipele s mašnom na peti i popularnu crnu Diorovu torbicu koja se u prodaji kreće po paprenoj cijeni od 17.000 kuna (2300€).