PROVJEREN ODABIR

Slavne ljepotice ne izlaze iz najtraženijih bijelih tenisica

31.05.2019 u 15:05

Bionic
Reading

Kada je riječ o svima omiljenim tenisicama britanska glumica Sienna Miller, poput latino dive Jennifer Lopez, itekako zna koji je model najpoželjniji

Glumica Sienna Miller godinama slovi kao modna ikona vješto kombinirajući skupu dizajnersku odjeću s krpicama popularnih high street brendova. Iako smo je navikli viđati u glamuroznim izdanjima, njezine su dnevne kombinacije prava inspiracija za mnoge fashionistice, a kao i nebrojeno puta do sad najnovije izdanje viđeno u New Yorku začinila je kultnim Adidasovim tenisicama Stan Smith čija popularnost sezonama ne blijedi.

I dok je britanska kraljice ležernog stila vjerna modelu Stan Smith, latino diva Jennifer Lopez u posljednje vrijeme ne krije opsesiju bijelim tenisicama s potpisom Alexandera McQueena u kojima se ovoga puta prošetala ulicama Miamija u pratnji zaručnika, bivšeg igrača bejzbola, Alexa Rodrigueza.

  • +3
Sienna Miller i Jennifer Lopez u hit tenisicama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Spomenuti model jednostavnog, ali pomalo predimenzioniranog dizajna koji potpisuje londonska modna kuća, prema podacima modne platforme Lyst, uvjerljivo su najpoželjniji modni komad u ovoj godini.

PREDMET ŽUDNJE

Sad je i službeno: Ove su tenisice uvjerljivo najpoželjniji modni komad u ovoj godini

Pogledaj galeriju

Ovaj model se u prethodna tri mjeseca pretraživao doslovno svake dvije minute, zbog čega je prema podacima Lysta zasluženo zasjeo na prvo mjesto liste najpoželjnijih modnih komada, a nadmašio je čak i popularnost Adidasovog Stan Smith modela koji mu nalikuje dizajnom.

  • placeholder
    +4
Poznati u Alexander McQueen tenisicama Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

Ono što je zajedničko Adidasovim Stan Smith i Alexander McQueen tenisicama je i to što oba modela podjednako obožavaju i žene i muškarci. Alexander McQueen tenisice postale su svojevrstan statusni simbol, a koliko su popularne govori i činjenica da je potražnja za njima u proteklih mjesec dana porasla za 28 posto.