UDOBNO I TOPLO

Slavne ljepotice ne izlaze iz hit jakni

13.01.2017 u 09:52

  • +11

Slavni u pernatim jaknama

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Najnoviji trend pernatih jakni opčinio je poznate trendseterice koje su s velikim oduševljenjem uskočile u te tople i meke odjevne predmete

Nekad smo pernatice izvlačili u nuždi kad temperature padnu ispod ništice, no u posljednje vrijeme transformirale su se u stajliš odjevni predmet.

Iako prije nisu bile pretjerano popularne među zaljubljenicama u modu, sad su se vratile u velikom stilu.
 
Iz ovih toplih jakni u posljednje vrijeme ne izlaze ni slavne cure poput Hailey Baldwin, Rihanne, Keire Knightley ili Gigi Hadid. Slatke pernatice vidjeli smo prošle godine u kolekcijama Alexandera McQueena, Stelle McCartney ili Balenciage, ali i svima pristupačnih brendova.


Modna ikona Olivia Palermo također nije ostala imuna na ovaj trend nedavno se prošetavši u prekrasnoj crnoj pernatoj jakni s potpisom brenda Mila. Uz visoke čizme i s lijepom upečatljivom torbicom, izgledala je totalno šik.

Najpoželjniji modeli su oni predimenzioniranih krojeva ili oni koji se izdvajaju kakvim zgodnim detaljem poput velike kapuljače, krznenih detalja, zipova ili zanimljivo riješenog kopčanja. Da pernata jakna može izgledati i seksi, dokazuje Rihanna koja je odvažno nosi uz visoke pete.

No ono što je svima zajedničko jest da su najtoplije odjevno rješenje za ove zimske temperature. Stoga ako na aktualnim sniženjima na naletite na pernatu jaknu koja vam se sviđa, bez puno razmišljanja je ugrabite.