SJAJNE KOMBINACIJE

Slavne Hrvatice ne mogu odoljeti hit-bluzama

12.11.2015 u 07:31

  • +4

Hit bluze

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Jedan od najelegantnijih trendova koji su se vratili ove sezone sigurno su izuzetno ženstvene bluze s mašnom, a kako se mogu nositi u raznim prilikama, ne čudi to da naše slavne Hrvatice već naveliko uživaju u njima

Bluze s mašnom možete nositi svakodnevno i stvoriti razne stylinge za sve prilike - od odlaska na posao pa do svečanih događanja. Naše slavne dame već su usvojile sva modna pravila pa ih nose na hlače sa širim nogavicama ili uske suknje. Uvijek dotjerana Branka Krstulović tako je bijelu bluzu s tankom crnom mašnicom kombinirala uz izazovnu usku suknju s naborima, a visok struk naglasio je njezinu vitku liniju.

Da su bluze elegantne i uz plisirane suknje popularne midi dužine, pokazala je voditeljica Iva Šulentić. Kraljica estrade Severina bluzu s mašnom nosila je pak u monokromnoj kombinaciji s hlačama širokih nogavica, što je uvijek dobar odabir ako želite biti zapaženi.

Inspiraciju za cjelodnevni look, koji može proći i za poslovne sastanke, ali i večernji izlazak, možete potražiti u stylingu glumice Nataše Janjić. Lijepa Splićanka odjenula je uske crne hlače, štikle, trendi bijelu bluzu i sjajni baloner, a to je outfit idealan za ove tople jesenske dane.

S obzirom na to da se hit-bluze mogu kupiti po povoljnim cijenama te su s modnih pista došle i u lance trgovina ulične mode, ne sumnjamo da će još dugo biti među jako popularnim krpicama.