ZA SVAKI DAN I PRILIKU

Slavne dame odbacile skinny traperice i nose hit-model sezone

19.10.2015 u 10:51

Bionic
Reading

Modni povratak u 70-e godine prošlog stoljeća trapez-krojem traperica s proljeća se nastavio i u prohladnim jesenskim danima, a prigrlile su ga i slavne žene

Glumica i manekenka Rosie Huntington Whiteley ima zavidno vitku liniju i može odjenuti što god poželi. Crne trapezice upotpunila je jaknom od brušene kože, što je također hit ove sezone, gležnjačama i jednostavnom majicom.

Kate Hudson se pak za šetnju New Yorkom odlučila za traper od glave do pete u stilu 80-ih. Njezine su trapezice u kompletu s jaknom od trapera uz crvenu košulju kojom je dodala veselje bojom cijelom stylingu

I djevojka slavnog glumca Leonarda DiCaprija, Kelly Rohrbach zna da ne može pogriješiti s it krojem traperica. Za putovanje je kombinirala trapezice uz ugodnu majicu i štikle.

Glumica Kirsten Dunst također voli biti in i kad putuje pa je svoje omiljene trapezice uparila uz bež jaknu i štikle, a znala je da će biti šik s običnom bijelom majicom zataknutom u hlače.

Oskarovka Lupita Nyong'o pokušala je biti neprimjetna dok je šopingirala u New Yorku, a u njen sportski styling sjajno su se uklapale trapezice.