NEPOGREŠIV UKUS

Slavna trudnica ima opako dobar stajling

02.12.2016 u 08:00

Bionic
Reading

Francuska glumica Marion Cotillard protekli je tjedan provela promovirajući svoj novi film, a jučer se u Berlinu pojavila na crvenom tepihu na kojem je pokazala zavidnu liniju i još jednom potvrdila nepogrešiv ukus kada je u pitanju moda

Glumica Marion Cotillard (41) proteklih je mjeseci najavljivala svoj film 'Allied' koji je snimila s nedavno slobodnim Brad Pittom s kojim su je mediji jedno vrijeme povezivali. No lijepa trudnica nije imala vrijeme za odmor pa se tako prošetala crvenim tepihom u Berlinu gdje je došla na promociju svog novog filma 'Assassin's Creed' u kojem igra glavnu ulogu s glumcem Michaelom Fassbenderom

Za razliku od svojeg glumačkog kolege koji si nije dao puno truda u trapericama, tenisicama i sportskoj jakni, Marion je još jednom pokazala kako zna što radi, ili barem njen tim stilista.

Odjenula je dugačku crnu haljinu koju je kombinirala s casual crnom poderanom jaknom japanskog brenda Facetasm i prugastim čizmama s potpisom Roberta Cleriea, u kojoj izgleda kao da nije trudna.

Lijepu Marion, koja je zaštitno lice Diora, često možemo vidjeti u francuskim dizajnerskim komadima, no voli s vremena na vrijeme stajling upotpuniti i potpisima drugih dizajnera kao što su Armani, Stella McCartney i Audra.

#MichaelFassbender and #MarionCotillard in #Sydney during the press tour for #AssasinsCreed #Buro247singapore

Fotografiju objavljuje Buro 24/7 Singapore (@buro247singapore)


Marion je s kolegom Michaelom Fassbenderom cijeli protekli tjedan provela predstavljajući novi akcijski film inspiriran popularnom videoigrom istoimenog naziva 'Assassin's Creed', napisan prema slovenskom romanu. Glumicu su u pratnji kolege fotografirali u Sydneyju gdje su dan također proveli radno, a za tu je prigodu odjenula dugačku haljinu upečatljiva šarenog uzorka.