ISPLATIVA INVESTICIJA

Slavna plavuša prošetala je chic kaput koji bi u svom ormaru trebala imati svaka žena

16.11.2020 u 11:04

Bionic
Reading

London je poznat kao grad s najvećim brojem padalina, što vrlo dobro zna i američka pjevačica i radijska voditeljica Ashley Roberts, koja je nakon preseljenja iz SAD-a u englesku metropolu svoju garderobu morala upotpuniti gumenim čizmama i kabanicama, no s vremenom je naučila kako izgledati chic u svim vremenskim uvjetima

Dobro poznato estradno lice, Ashley Roberts, nije prošla neprimijećeno na ulicama Londona dok je kao i svakog dana šetala do zgrade radija Global Radio na kojem vodi emisiju 'Heart Breakfast'. Slavna ljepotica svakog dana prošeta genijalne odjevne kombinacije, a njezin posljednji u nizu stajlinga odličan je prijedlog kako izgledati chic čak i po kiši.

39-godišnja bivša članica grupe Pussycat Dolls s lakoćom sklapa stajlinge koji su uvijek pomno osmišljeni do najsitnijeg detalja. U svaki svoj outfit ulaže sto posto truda i vremena, što se itekako da primijetiti iz onog što svakodnevno vidimo.

Na putu do posla nije je smela kiša koja je postala jednim od simbola Londona. Roberts je zelenu haljinicu zaštitila pomoću funckionalnog i chic balonera od vinila s kojeg kapljice kiše jednostavno skliznu. Osim što štiti odjeću od kiše, kaputi od vinila i kože po uzoru na bezvremenske balonere trenutno su vrlo popularni među trendsetericama.

  • +4
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: A West / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kako ističe Lyst, pretraga za dugim kožnim jaknama po uzoru na balonere u posljednjih mjesec dana porasla je za 20 posto, a modni kupci najviše su privućeni modelima s potpisom brendova Burberry, Saks Potts, Mackage, Nicole Benisti i Stand Studio.

Iako su modeli balonera od kože i vinila najtraženiji u crnoj, smeđoj i plavoj boji, pretraga za modelima u svijetloj paleti boja od srpnja se povećala za 18 posto, a ukoliko u svom ormaru još uvijek nemate ovaj 'it' komad, predlažemo vam da tu grešku pothitno ispravite.

Iskopiraj stajling