UVIJEK DOTJERANA

Slavna plavuša modno briljira u Zarinom trendi sakou i skupim gležnjačama

29.01.2019 u 17:57

Bionic
Reading

Glazbenica Gwen Stefani redovito privlači poglede zbog svojih modnih odabira, a kritičari je obožavaju zbog njezinog neobičnog stila odijevanja

Plavokosa Amerikanka koja se proslavila u bendu No Doubt, a zatim izgradila impresivnu karijeru, u svakoj prigodi izgleda doista besprijekorno.

Mnogi je smatraju velikom modnom ikonom pa ne čudi da se svojedobno okušala i kao dizajnerica.

  • +7
Gwen Stefani Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Slavna 49-godišnja ljepotica koja pametno kombinira skupe krpice i high street brendove rijetko kad može proći nezapaženo pa su je fotografi pratili u stopu dok je šetala ulicama Los Angelesa.

  • +7
Gwen Stefani Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Gwen Stefani uskočila je u stajling kojem se nema što prigovoriti. Spojila je trendi sako kockastog uzorka s potpisom popularne Zare s kožnim hlačama i otkačenim gležnjačama dizajnerice Sophije Webster, model Chiara s prepoznatljivim detaljem u vidu krila leptira, čija cijena iznosi oko 5200 kuna.

Plavokosa zvijezda outfit je začinila s efektnom torbom u plavoj, žutoj i crnoj, a ovoga je puta izostavila svoj omiljeni modni detalj: ruž u crvenoj boji.

  • +10
Gwen Stefani Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Gwen je u braku s kolegom glazbenikom Blakeom Sheltonom od 2015., a upoznali su se snimanju emisije 'The Voice' gdje su oboje bili članovi žirija.

Slavna plavuša očigledno je slaba na glazbenike: prije nego što je upoznala sadašnjeg supruga, punih 14 godina Gwen je bila udana za rokera Gavina Rossdalea, a u braku s njim dobila je i tri sina Kingstona, Zumu i Apolla.