MALO SE ZAIGRALA

Gwen Stefani pokazala previše: Doživjela modnu neugodnost zbog prekratke suknje

20.11.2018 u 10:07

Bionic
Reading

Njezin casual stil odijevanja glavni je krivac za visoku modnu reputaciju koju uživa godinama, no poput mnogih slavnih dama, pjevačica Gwen Stefani na vlastitoj koži osjetila je modnu neugodnost zbog nespretnog odabira suknje

Dežurni paparazzi Gwen Stefani uočili su prilikom dolaska u urede tvrtke Warner Music Group u kalifornijskom gradu Burbank, a okupljenim fotografima priuštila je nenadani prizor.

Kombinaciju šarene majice, dvobojne jakne bomberice i crnih čizmi iznad koljena, Gwen je nosila uz izazovne mrežaste čarape i minijaturnu suknju od trapera koja se pokazala nesretnim odabirom.

  • +10
Gwen Stefani Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Prilikom izlaska iz auta, Gwen je okupljenim fotografima nenamjerno otkrila donje rublje, a shvativši što se dogodilo, stvar je pokušala riješiti navlačenjem suknje preko bedara.

Nakon razvoda od glazbenika Gavina Rossdalea, Gwen Stefani započela je ljubavnu vezu s country glazbenikom Blakeom Sheltonom, a prema napisima američkih medija par je odlučio imati dijete, zbog čega su započeli potragu za savršenom kandidatkinjom koja će nositi njihovog potomka.