efektan model

Topla vesta od 60 kuna osvojila i slavnu pjevačicu

23.02.2018 u 11:25

Bionic
Reading

Osim uspješnom pjevačkom karijerom, 48- godišnja Gwen Stefani svjetsku prepoznatljivost stekla je otkačenim poimanjem mode, a novim izdanjem dokazala je da nije imuna na cjenovno pristupačne komade

Kada su u pitanju svakodnevne kombinacije, Gwen u njima posebno briljira. Njezin casual stil odijevanja glavni je krivac za visoku modnu reputaciju koju uživa već godinama.

  • +3
Modni stil Gwen Stefani Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Ljubav prema vječnom jeansu Gwen nikada ne zapostavlja, što je dokazala i u šetnji Beverly Hillsom u društvu 4-godišnjeg sina Apolla.

Užem modelu traperica ispranog efekta i s detaljima rupa, pjevačica benda No Doubt pridružila je traper košulju ležerno svezanu oko struka, a da dojam bude što upečatljiviji pobrinula se odabirom obuće i modnih dodataka.

  • +6
Gwen Stefani Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kombinaciji upotpunjenoj crvenim čizmama Timberland na petu, vrećastoj crnoj torbi s potpisom Chanel i otkačenim naočalama plavih okvira, Gwen je vješto pridružila bijelu pleteninu s grafičkim uzorkom i natpisom 'snježna brigada'.

Riječ je o modelu veste koji se nalazi u ponudi popularnog španjolskog high street brenda Zare a njegova cijena na sniženju iznosila je, mnogima primamljivih, 60 kuna.