IRINA SHAYK

Slavna manekenka poručila da 'ne vjeruje u dijete' i otkrila kako se riješila viška kilograma

27.04.2018 u 10:29

Bionic
Reading

Irina Shayk zablistala je na tjednu vjenčanica u Barceloni u romantičnoj vjenčanici i sve prisutne oduševila svojom istesanom linijom. Atraktivna manekenka vratila se u zavidnu formu ubrzo nakon poroda, a svi se pitaju kako joj to uspijeva

Slavni model Irina Shayk nije se podvrgnula rigoroznim dijetama nakon što je prije 13 mjeseci rodila svoje prvo dijete, kćer Leu De Seine, koju ima sa svojim dugogodišnjim dečkom, glumcem Bradleyem Cooperom. Lijepa Victorijina anđelica zaljubila se u Coopera nedugo nakon što su ona i Christiano Ronaldo potvrdili svoj prekid veze u siječnju 2015. godine, a u ožujku 2017. na svijet je stigla njihova Lea.

'Ne vjerujem u dijete', rekla je 32-godišnja Ruskinja za Entertainment Tonight.

'Smatram da ako imaš želju pojesti hamburger ili pizzu ili španjolski pršut, trebaš to pojesti. Tajna je u ovome; samo uživaj u životu i pritom znaj ravnotežu između hrane i tjelovježbe', tvrdi zanosna brineta i jedna od najljepših žena svijeta.

  • +3
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dugonoga manekenka pojavila se na crvenom tepihu Pronovias fashion showa u sklopu tjedna mode u Barceloni, odjevena u romantičnu slip vjenčanicu s tilom. Iako još uvijek nije imala priliku uskočiti u vlastitu vjenčanicu, obzirom da ona i 43-godišnji glumac još uvijek nisu odlučili stati pred oltar, lijepa Irina otkrila je kako želi da jednog dana izgleda njezina vjenčanica.

'Moj stil je stvarno jednostavan. Manje je više. Sviđaju mi se haljine s malo detalja. Volim dugačke rukave jer djeluju elegantno i voila - gola leđa', dodala je lijepa manekenka, koju je nakon završene srednje škole otkrio lokalni agent i potaknuo je da se bavi modelingom.

  • +22
Bradley Cooper i Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kada je romantika u pitanju, Irina tvrdi kako 'katkad i kratko pismo ili poruka mogu biti romantični'. Zaljubljeni golupčići viđeni su nedavno tijekom obiteljskog izleta na Sunset Beachu u Los Angelesu, gdje su uživali u druženju s kćerkicom, koja je već proglašena najljepšim holivudskim djetetom.