GLAMUROZNI LOOK

Slavna ljepotica zna kako se privlače pogledi

17.05.2017 u 18:08

Bionic
Reading

Eva Longoria koja se proslavila ulogom Gabrielle u ‘Kućanicama’, u zlatnom je izdanju bila nesumnjivo najveća senzacija na humanitarnom eventu koji je priredila organizacija The Global Gift Foundation u Parizu

Slavna ljepotica rođena u Teksasu zadivila je na crvenom tepihu svojim elegantnim outfitom. U glamuroznoj zlatnoj, bogato ukrašenoj haljini zanimljivog dekoltea poznate modne kuće Marchesa, Eva je bila kraljica večeri.

Raskošna večernja toaleta pomalo retro stila bila je odličan odabir za zavodljivu brinetu koja se diči vitkom linijom koju održava trčanjem.

Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

‘Ne treba mi teretana jer volim trčanje. Kad sam negdje na putu, trčim. To je najbolji oblik rekreacije i najpraktičniji je i za putovanja. Osim što održavate liniju, u isto vrijeme možete razgledavati grad', otkrila je jednom prilikom Eva Longoria.

Efektan outfit upotpunila je s malo nakita: dijamantnim naušnicama te vjenčanim i zaručničkim prstenom, darom supruga Josea Antonija Bastóna.

S kosom skupljenom u elegantnu punđu i besprijekornim make upom koji je naglasio njezine lijepe crte lica, Eva je potpuno zasjenila konkurenciju, među kojima i Pamelu Anderson.

Prelijepa 42-godišnja glumica latino korijena koju mnogi smatraju jednom od najseksepilnijih glumica u Hollywoodu, u posljednje vrijeme naprosto zrači, a kako su mediji pisali, ovih dana proslavit će prvu godišnjicu braka.

Otkad su se upoznali 2013. par je nerazdvojan, a kad god imaju vremena, nastoje ga što bolje iskoristiti pa su prošloga mjeseca uživali na romantičnim Havajima.