TKO BI JOJ ODOLIO?

Slavna ljepotica pršti seksepilom u neočekivano skladnom stajlingu

29.11.2017 u 18:41

Bionic
Reading

Manekenka Elsa Hosk u New Yorku je gostovala u emisiji 'Wendy Williams Show', a na setu se pojavila u izdanju koje je zasigurno raspametilo brojne muškarce iza malih ekrana. Atraktivna Victorijina anđelica izazvala je pravu pomutnju na ulicama Velike jabuke dok je pozirala fotografima

Jedan od najtraženijih modela današnjice, zanosna Šveđanka Elsa Hosk, uvijek iznova oduševljava svojim senzacionalnim modnim odabirima, no stajling koji je izabrala za gostovanje u televizijskom showu Wendy Williams definitivno je izazvao pažnju.

Dugonoga ljepotica koja se prije karijere modela profesionalno bavila košarkom u rodnoj Švedskoj ostavljala je bez daha u besprijekornom stajlingu koji savršeno odgovara njezinoj vitkoj liniji. Iako ni u ludilu ne bismo spojili ove odjevne komde, čini se kako lijepa Elsa ima nos za sklapanje nespojivih odjevnih kombinacija.

Osim što je dobar dio života provela u modnoj industriji, snimavši editorijale i noseći revije za prestižne modne kuće kao što su Dior, Dolce & Gabbana, Anna Sui, Guess i brojne druge, plavokosa ljepotica očigledno gaji ljubav prema modi te je s godinama razvila osjećaj za estetiku.

  • +19
Elsa Hosk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na snimanje TV showa, manekenka je stigla u lepršavoj nebesko plavoj slip haljini dubokog proreza i zavodljivog dekoltea na vezanje, s potpisom modnog brenda Redemption. Atraktivna haljina istaknula je ljepotičine duge noge i istesanu figuru na kojoj marljivo radi tijekom cijele godine, a umjesto elegantnih štikli koje bismo očekivali, ljepotica je haljinu začinila seksi crvenim štiklama do iznad koljena modne kuće Fendi.

Neočekivani udarac zadala je i bijelim predimenzioniranim kardiganom koji je nosila zaogrnutog tako da ramena ostanu otkrivena, te je time dala trunku nježnosti cjelokupnom seksi stajlingu koji jednostavno ne možemo prestati gledati.

  • +12
Elsa Hosk u vrućem izdanju Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia