zapalila internet

Victorijina anđelica mamila poglede u vrućem izdanju

24.05.2017 u 17:52

Bionic
Reading

Za vruće scene u Cannesu pobrinula se manekenka Elsa Hosk koja je odlučila vrijeme provesti na bazenu i pritom začiniti svoj profil na Instagramu provokativnom fotografijom u minijaturnom bikiniju. Ljepotica je pozirala u dvodijelnom kupaćem kostimu, a potom fotografiju podijelila sa svojim fanovima koji su bili i više nego zadovoljni viđenim

Švedska manekenka Elsa Hosk uživa u Cannesu, baš kao i pola estradnog svijeta koji je na Azurnu obalu stigao povodom 70. Canneskog festivala. Victorijina anđelica iskoristila je slobodno vrijeme za kupanje i sunčanje u hotelskom odmaralištu Eden Rock.

Uz neobavezan modni dodatak - fotoaparat, 28-godišnja manekenka pobrinula se da sama sebi organizira mini foto shooting. Sve što joj je potrebno za dobru fotografiju je tu - minijaturni kupaći kostim, mobitel i pomoćnik koji se 'žrtvovao' slikajući ljepoticu dok je ona vješto pozirala.

  • +12
Elsa Hosk u vrućem izdanju Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bijeli dvodjelni bikini na trokutiće naglasio je njezinu preplanulu put, a lijepa se manekenka od jakog sunca štitila tek crnim naočalama. Dok je pozirala uz rub bazena, ljepotica se trudila naglasiti obline i duge noge koje su joj donijele ono o čemu mnoge djevojke sanjaju - titulu Victoria's Secret anđelice.

Life's alright😜❤️

Objavu dijeli elsa hosk (@hoskelsa)

Budući da lijepa Šveđanka kupaće kostime promovira gotovo svakodnevno, malo poziranja ispred kamere nije joj predstavljalo nikakav problem. Elsa je s vojskom obožavatelja na Instagramu podijelila fotografiju uz opis - 'Život je dobar'.