SEKSI MODEL

Slavna Brazilka ne odriče se starih navika: Evo u kakvom izdanju provodi vrijeme u kući

30.03.2020 u 14:46

Bionic
Reading

Supermodel Alessandra Ambrosio iz dana u dan uveseljava svoje obožavatelje na društvenim mrežama golišavim fotografijama

Dok mnogi svoje idealno kućno izdanje zamišljaju u udobnoj pidžami, trenirci ili nekom trećem sportskom outfitu, ima i onih koji se brinu da i u karanteni izazvanoj koronavirusom izgledaju besprijekorno. Jedna od onih koja ponosno pokazuje svoje seksi i izazovno tijelo je manekenka Alessandra Ambrosio.

Zgodna brineta dane provodi u svojoj luksuznoj vili nedaleko od Sante Monice u Kaliforniji s djecom i suprugom. Muzičar Jamie Mazur, s kojim dijeli dvoje djece, pravi je sretnik. Njegova voljena po cijele dane trčkara u kupaćim kostimima.

Naime, Ambrosio je nedavno izbacila liniju vlastitih kupaćih kostima, koje sada ponosno promovira putem društvenih mreža. Jedan od omiljenih modela joj je u onaj u mint zelenoj boji.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Vitamin ☀️

Objavu dijeli Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Sve ljepši i topliji proljetni dani slavnoj su Brazilki izmamili osmijeh na lice, a raspoloženje joj nije pokvarila ni odluka o ostanku u kući, budući da u svojoj vili ima bazen s terasom za sunčanje, prostrani vrt te raskošnu unutrašnjost, koja se dijelom vidi na njezinim Instagram objavama.