ZVUČI NEVJEROJATNO

Slavna ljepotica otvoreno priznala da vodi veliku bitku s aknama

25.08.2018 u 16:57

Bionic
Reading

Rosie Huntington, uspješna manekenka i glumica koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena na svijetu, otvoreno je progovorila o problemima s tenom i aknama koje su uslijedile nakon trudnoće

Iako zvuči gotovo nevjerojatno, Viktorijina anđelica Rosie Huntington vodi bitku s aknama i sada je javno progovorila o negativnim iskustvima tijekom svoje karijere. Nedostaci na njezinu lijepom licu nikada se nisu mogli primijetiti zbog jake šminke ili filtera koji se koriste pri uređivanju modnih fotografija.

'Nikada nisam imala savršenu kožu i ten no sve to popravilo se tijekom moje trudnoće. Ne kažu uzalud da muška djeca izvlače iz žena ono najljepše', započela je u svom velikom intervjuu za magazin InStyle Huntington koja je prošle godine na svijet donijela dječaka Jacka kojeg je dobila s partnerom Jasonom Stathamom.

  • +4
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Potom je otkrila da se njezino lice postepeno pogoršavalo nakon poroda.

'Šest mjeseci nakon poroda počele su se pojavljivati akne na mom licu. Moram priznati da je to jako deprimirajuće i zato sam posjetila najbolje stručnjake da mi pomognu. Pratim njihove upute i to je jedan dugotrajni proces', ispričala je 31-godišnjakinja koja je karijeru modela započela još davne 2006. pojavivši se na prestižnoj modnoj reviji Victoria's Secret.

  • +15
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njezina je karijera postepeno rasla pa je danas Rosie jedna od najtraženijih manekenki koju angažiraju brojni luksuzni brendovi. Unatoč svemu poznata ljepotica iskreno kaže kako u ovom poslu ima brojnih nedostataka.

‘Kada ste mlada djevojka možete se naći u vrlo nezavidnim i neugodnim situacijama prilikom modelinga. Ako ne zauzmete stav ili ako nemate nekog tko vam čuva leđa može biti poprilično teško.’

  • +28
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mlada majka i partnerica slavnog američkog glumca danas je uglavnom orijentirana na obiteljski život, a pokrenula je i vlastitu liniju kozmetike.

‘Smatram da je to jedan logičan korak nakon što sam toliko godina provela u svijetu ljepote i imala prilike isprobavati svakakve proizvode. Iz prve ruke znam što kako djeluje na kožu i zato sam stvorila svoju beauty liniju’, zaključila je Rosie.