OLIČENJE ELEGANCIJE

Svi su gledali samo u nju, a kako i ne bi kad obara s nogu

08.08.2018 u 13:16

Bionic
Reading

Manekenka i glumica Rosie Huntington-Whiteley osvanula je na premijeri filma 'The Meg' u društvu supruga Jasona Stathama, koji se u novom znanstveno-fantastičnom hororu bori protiv megalodona. Slavni par plijenio je izgledom na crvenom tepihu, a posebnu pažnju privukla je lijepa glumica koja je za tu prigodu uskočila u elegantnu crnu haljinu

Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham privlačili su poglede na premijeri novog kino spektakla o divovskoj morskoj psini 'The Meg' redatelja Jona Turteltauba koji u hrvatske kino dvorane stiže 23. kolovoza. Statham se u filmu našao u ulozi bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Jonasa Taylora, kojeg kineski znanstvenici iz međunarodnog podvodnog centra pozovu u pomoć nakon što se susretnu oči u oči s morskom nemani.

Holivudski par svo je vrijeme tijekom poziranja na crvenom tepihu izmjenjivao zaljubljene poglede, a posebno oduševljenje izazvala je lijepa Rosie koja je izgledala poput holivudske dive iz doba glamura 50-ih godina prošlog stoljeća. Odjevena u pripijenu crnu haljinu sirena kroja, koja prati linije tijela, plavokosa ljepotica je ukrala sve poglede na crvenom tepihu, a kreaciju koju je glumica nosila potpisuje britanska dizajnerica Stella McCartney, koja je zaslužna za drugu vjenčanicu Meghan Markle.

  • +28
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svoj glamurozni stajling slavna ljepotica je upotpunila decentnim crnim Jimmy Choo sandalama na petu, torbicom s potpisom dizajnerice Tyle Ellis, visećim zlatnim naušnicama koje je dizajnirao David Webb te statement narukvicama s potpisom brenda Beladora.

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Dan poslije glumica je viđena u jednoj garaži na Beverly Hillsu gdje je imala zakazan sastanak, a stajling koji je glumica nosila još jednom je potvrdio da joj mala crna haljina stoji besprijekorno. Lijepa Rosie uskladila je satenski top sa slip naramenicama, čipkastom pencile suknjom do koljena, crnim sandalama na petu, Guccijevom torbicom, tamnim naočalama i personaliziranom zlatnom ogrlicom s privjeskom u obliku slova 'R'.

  • +14
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače slavna glumica i inače najčešće nosi crnu boju te neutralne bež nijanse, a rijetko kad ju se može vidjeti u kričavim bojama. Čak i kada se slavna ljepotica odluči za odvažniji stajling, većinom svoju odjevnu kombinaciju podigne s efektnim modnim dodatkom.

  • +27
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia