ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY

Pravo osvježenje: Slavna ljepotica s novom frizurom izgleda neodoljivo

12.02.2018 u 10:38

Bionic
Reading

Manekenka i glumica Rosie Huntington-Whiteley bila je pravo osvježenje na tjednu mode u New Yorku. Slavna ljepotica još jednom je pokazala nepogrešiv modni ukus, ali i novu frizuru koja joj odlično pristaje

Američka manekenka i glumica Rosie Huntington-Whiteley odlučila se za malu, ali efektnu promjenu kada je izgled u pitanju. Bivša Victorijina anđelica i zvijezda filmskih hitova 'Transformeri: Tamna strana Mjeseca' i 'Pobješnjeli Max: Divlja cesta' trenutno je u New Yorku te obilazi modne revije na tjednu mode, a osim svojim spektakularnim modnim kombinacijama, oduševila je novim imidžom.

30-godišnja manekenka i supruga slavnog glumca Jasona Stathema stigla je na New York Fashion Week u elegantnom bijelom izdanju. Ljepotica je iz prvog reda pratila reviju Brandona Maxwella, pa je bio red da za modno događanje odjene odjeću s njegovim potpisom. Slavna manekenka nosila je elegantne bijele palazzo hlače i vestu, koje je začinila tankim bijelim remenom, sandalama na petu i efektnom plavom torbom od krokodilske kože.

  • +15
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cjelokupan outfit koji je nosila slavna ljepotica dio je najnovije kolekcije Brandona Maxwella za proljeće/ljeto 2018., koju je predstavio na tjednu mode.

Slavna ljepotica izgledala je, kao i obično, senzacionalno, no u prvom planu bila je njezina nova frizura. Manekenka je skratila svoje duge lokne i odrezala šiške, a moramo priznati kako joj novi imidž itekako pristaje.

Istog dana Rosie je viđena i na zabavi u organizaciji dviju modnih kuća, Jimmy Choo i Off-White, na kojoj je zablistala u crnim lakiranim hlačama i satenskom topu spuštenih rukava te efektnim štiklama cvjetnog printa.

  • +18
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia