HEIDI KLUM

Slavna ljepotica obara s nogu u tri potpuno drugačija stajlinga

26.03.2018 u 10:31

Bionic
Reading

Manekenka i voditeljica Heidi Klum trenutno se nalazi u Los Angelesu gdje snima novu sezonu showa 'America's Got Talent' u kojoj se i ove godine našla u ulozi žirija, a njezin odabir odjeće za snimanje uvijek iznenadi. I dok je u privatno vrijeme odjevena vrlo casual i nenametljivo, kad se upale svjetla reflektora Heidi postaje prava zavodnica

Na snimanje scene izvan studija u sklopu showa 'America's Got Talent' njemački model Heidi Klum stigla je u vrlo ležernom izdanju, baš kao da je krenula na kavu s prijateljicama ili u shopping. Lijepa plavokosa voditeljica odjenula se u crno od glave do pete, spojivši elegantnu satensku suknju maksi kroja s topom 'V' izreza i dugačkim kaputom, a cjelokupan stajling začinila je oksfordicama, velikom praktičnom torbom i tamnim sunčanim naočalama.

Istog dana, 44-godišnja ljepotica, koja je u vezi sa 16 godina mlađim glazbenikom Tomom Kaulitzom, članom nekadašnje grupe Tokio Hotel, plijenila je izgledom tijekom snimanja showa koji se preselio natrag u studio. Slavna manekenka uskočila je u crvenu šljokičastu kombinaciju, a riječ je o sakou dužeg kroja koji je istaknuo dekolte i seksi hlačicama koje su u prvi plan stavile ljepotičine duge i istrenirane noge.

  • +25
Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Paparazzima nije promaknuo ni ljepotičin novopečeni dečko, koji je Heidi u pauzama od snimanja showa pravio društvo. Iako manekenka još uvijek nije komentirala svoj odnos s mlađahnim glazbenikom, šuška se kako će upravo on biti član žirija u njezinom televizijskom showu 'Njemački top model'.

Dan ranije Heidi je viđena na crvenom tepihu na dodjeli nagrada Nickelodeon Kids' Choice Awards u Inglewoodu. Lijepa plavuša nosila je svjetlucavu dekoltiranu haljinu ukrašenu 3D cvijećem od tila pri dnu s potpisom brenda Redemption, a svoj seksi stajling upotpunila je čipkastim crnim štiklama s potpisom dizajnera Christiana Louboutina.

  • +18
Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia