MODNO RECIKLIRANJE

Na glamuroznu zabavu stigla u staroj, već viđenoj haljini

18.09.2018 u 11:49

Bionic
Reading

Nalik holivudskoj divi Cate Blanchett i damama s kraljevskih dvora, poput britanske miljenice Kate Middleton, indijska ljepota i zvijezda kulinarskih emisija Padma Lakshmi na crvenom tepihu 70. dodjele nagrada Emmy u Los Angelesu pojavila se u već viđenoj haljini

Domaćica kulinarske emisije 'Vrhunski kuhar' na dodjeli nagrada Emmy zablistala je u izazovnoj crvenoj kreaciji s potpisom brenda J.Mendel, a obožavateljima 48- godišnje indijske ljepotice nije promakla činjenica da se u istoj haljini pojavila u listopadu prošle godine na dodjeli nagrada indijskog izdanja modne biblije Vogue.

modni pogodci i promašaji

Pogledajte sve haljine s glamurozne dodjele nagrada Emmy

Pogledaj galeriju

'Uzbuđena sam što ponovno mogu nositi ovu prekrasnu haljinu J.Mendela. Mislim da je došlo vrijeme da prestanemo slati poruku ženama i djevojkama da slavne osobe imaju beskrajnu kolekciju odjeće u ormarima koju više nikad neće nositi, osobito kad je riječ o pojavljivanju na crvenom tepihu'.

'Mnoštvo sati koje su vrijedne ruke krojačkog tima utrošile na kreiranje haljina od predivnih tkanina zaslužuju da se ponovno nose i cijene', zaključuje Lakshmi koja je crvenu haljinu s potpisom brenda J.Mendel ovaj put istaknula upečatljivim zlatnim nakitom i plavom vrpcom u znak solidarnosti s udrugom American Civil Liberties Union (Američka udruga za građanske slobode).

  • +7
Padma Lakshmi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia