CHRISTIE BRINKLEY

Slavna ljepotica i u sedmom desetljeću izaziva zavidne poglede svojom nevjerojatnom figurom

12.03.2021 u 21:12

Bionic
Reading

Christie Brinkley, manekenska legenda koje se mnogi se sjećaju i iz spota 'Uptown Girl' tadašnjeg supruga Billyja Joela s kojim ima kćer Alexu, i dan danas privlači zadivljene poglede svojim mladolikim izgledom i figurom bez mane premda je ove godine navršila 67

Poznata plavuša koja u intervjuima ističe kako se sa starenjem sjajno nosi, ponovno je izazvala oduševljene reakcija na društvenim mrežama pokazavši kako su za nju godine doista samo broj.

Christie Brinkley (67) tijekom globalne pandemije postala je vrlo aktivna na društvenim mrežama.

'OK, spremna sam za Zoom', našalila se slavna manekenka pozirajući u kupaćem kostimu, sakou i štiklama pohvalivši se isklesanim nogama i vitkim strukom.

Poznata ljepotica spremno je uskočila u bijeli kupaći kostim s detaljima u obliku zlatnih ringova oko struka u kojem je pokazala kako još uvijek može bez puno truda posramiti i puno mlađe kolegice.

Zavodljivi look Christie je začinila sakoom i štiklama.

  • +3
Christie Brinkley Izvor: EPA / Autor: JASON SZENES

Za ovu odvažnu objavu plavokosa Amerikanka dobila je samo bezbrojne pohvale.

'Prelijepa', 'U čemu je tvoja tajna, osim dobrih gena?', 'Sviđa mi se taj novi poslovni look', 'Wow', fanovi se nisu mogli nadiviti izgledu slavne ljepotice koja i danas plijeni poglede gdje god da se pojavi.

U jednom ranijem intervjuu, Christie je otkrila da je za njezinu vitku figuru, dodaje, zaslužan je i ples u kojem uživa.

'Inače jako volim ples i bila sam u najboljoj formi dok smo živjeli u Chicagu baš zbog plesa. Voljela bih naučiti neke hip-hop pokrete. Osim toga, bavim se dvoranskim bicikliranjem, skijanjem, kajakom, surfanjem s veslom, bicikliranjem… I naravno, često trčim po plaži u društvu svojih psića', rekla je Christie Brinkley.