UVIJEK IN

Elegantna Kate Middleton očarala u ružičastom džemperu britanskog brenda poznatog po pristupačnim cijenama

12.03.2021 u 09:30

Bionic
Reading

Kate Middleton, 39-godišnja vojvotkinja od Cambridgea, nastavlja fascinirati modni svijet svojim odmjerenim, ali ženstvenim stilom

Nije ništa novo to da je jedna od najdražih članica kraljevske obitelji s vremenom postala modna ikona te da je napravila puno po pitanju promocije britanske mode i dizajnera.

Lijepa supruga princa Williama ponovno je zasjala u proljetnom izdanju za koje je dobila samo najbolje ocjene.

Iako je najčešće viđamo u elegantnim haljinama, Kate Middleton napravila je stilski odmak i odjenula trendi hlače koje je već nosila, i to 2019., prilikom posjeta Henry Fawcett Childrens Centru u Lambethu.

  • +4
Princ William i Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Riječ je o klasičnom modelu širokih nogavica s potpisom Jigsaw koje su naglasile njezinu besprijekornu figuru.

Vojvotkinja od Cambridgea odlučila je svoj stajling začiniti ružičastom bojom, a koju su upućeni u modne trendove proglasili jednom od najpoželjnijih nijansi ove sezone.

Kate je crne klasične hlače spojila s upečatljivim ružičastim džemperom britanskog brenda Boden, poznatog po komadima po prihvatljivim cijenama.

  • +69
Kate Middleton Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON

Vojvotkinja je svoj džemper platila 65 funti, odnosno 575 kuna, a upotpunila ga je kaputom u istom tonu s potpisom Max & Co (389 funti, što je oko 3450 kuna). Ovaj ženstveni look u ružičastoj, koja joj baš dobro pristaje, Kate je zaokružila mladenačkim repom i štiklama od brušene kože.

Inače, prilikom ovog kraljevskog angažmana sa suprugom, kojim su promovirali svoju inicijativu za mentalno zdravlje djece, princ William prekinuo je šutnju nakon skandaloznog intervjua brata princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle, u kojem su optužili članove kraljevske obitelji za rasizam.

U svom obraćanju javnosti vojvoda od Cambridgea inzistirao je na tome da njegova obitelj nije rasistički nastrojena, kako su u intervjuu za Oprah tvrdili princ Harry i Meghan Markle, također otkrivši kako od njegova emitiranja još uvijek nije razgovarao s bratom, no to u narednim danima planira ispraviti.