AMBER HEARD

Slavna holivudska plavuša osvanula u najtraženijem odijelu godine

19.12.2018 u 11:06

Bionic
Reading

Američka glumica i bivša djevojka milijardera Elona Muska, Amber Heard, trenutno marljivo promovira film o superjunaku Aquamanu, a prilikom gostovanja u emisiji voditelja Jamesa Cordena zablistala je u odijelu koje je ove godine ponijelo titulu najtraženijeg

Poznata modna platforma Lyst objavila je tradicionalan godišnji izvještaj trendova i brendova koji su obilježili godinu na zalasku. Na listi najtraženijih modnih komada, koji su se ove godine najviše tražili na Instagramu, na sedmom mjestu pronašlo se odijelo s potpisom modne kuće Chloe.

Prva ready-to-wear kolekcija dizajnerice Natasche Ramsay-Levi za modnu kuću Chloe postigla je ogroman uspjeh, a baršunasto smeđe odijelo s uzorkom konja postalo je herojski komad cjelokupne kolekcije. Prema podacima Lysta, navedeno odijelo pretraživano je više od 30 tisuća puta na Instagramu, a slavna glumica Amber Heard odabrala je crnu inačicu ovog hit odijela.

  • +5
Amber Heard Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Baršunasti komplet ukrašen uzorkom konja, holivudska ljepotica stilizirala je mnoštvom zlatnog nakita, crnim cipelama u špic s potpisom Jimmy Choo i klasičnom torbom na rame s metalnim remenom.