ekološki održiv model

Slavna glumica prošetala u tenisicama koje su novi modni adut, a svi ih obožavaju jer su nevjerojatno udobne

14.07.2021 u 09:30

Bionic
Reading

Brojne slavne i poznate ličnosti trenutno uživaju na 74. izdanju prestižnog filmskog festivala u Cannesu, a crveni tepih bio je domaćin vrlo efektnim kreacijama i modnim kombinacijama. Međutim, i izvan službenog dijela festivala imamo prilike vidjeti odlične ležerne kombinacije, a jedan koji svakako privlači pažnju je upečatljiva modna kombinacija koju je pokazala Helen Mirren

Za putovanja uvijek je najbolje odabrati ležerne modne kombinacije, no to ne znači da se radi udobnosti moramo odreći i stilski dotjeranog izgleda. Upravo je to dokazala Helen Mirren, Oscarom nagrađena britanska glumica.

Prilikom dolaska u Francusku i prijavljivanja u hotel glumica je pokazala odličan stajling. Tako je snimljena u efektnoj kariranoj košulji haljini koja i ove sezone vrlo trendi i poželjan modni komad. Midi haljinu dugih rukava i naglašenog struka odlično je spojila sa zelenim tenisicama brenda Cariuma koji predstavlja održive tenisice izrađene od organskog platna, kože i antilopa te su pravi hit među ljubiteljima ležernog stila. Ove tenisice za sada imaju više od šest tisuća recenzija, a kupci najviše ističu njihovu izuzetu udobnost. Mnogi ih kupuju u više boja te navode kako su upravo to 'najbolje cipele koje su ikada posjedovali'.

  • +2
Helen Mirren u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Defrance / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ove tenisice s niskim gornjim dijelom imaju otporan pamučni gornji sloj izrađen od materijala koji nije tretiran štetnim kemikalijama, a gumeni potplat ne etički primjeren način se dobiva od drveća. Osim toga, podstava, vezice i naljepnice izrađene su od recikliranih plastičnih boca, dok je uložak od memorijske pjene potpuno veganskog podrijetla. Ovo je doista modni komad koji se nosi bez imalo krivnje.

Model u zelenoj boji kakav se dopao Helen Mirren odličan je izbor za proljeće i ljeto, a zanimljivo je da dolazi u još devet različitih boja. Uz klasičnu crnu i bijelu, neupadljivu sivu tu su i vrlo efektne nijanse žute, crvene, ružičaste i tamnoplave. Još jedan razlog zbog kojeg su ove tenisice toliko popularne je činjenica da su nosive uz gotovo sve stajlinge – odlično se slažu s omiljenim trapericama, ali i trendi kombinezonom, kratkim hlačama ili pak dnevnom haljinom.