VIRTUALNA DODJELA

Prkosile globalnoj pandemiji: Slavnim trendsetericama nije nedostajalo modne inspiracije za glamurozna izdanja

05.04.2021 u 10:49

Bionic
Reading

Iako se 27. po redu dodjela prestižnih filmskih nagrada SAG Awards ove godine zbog globalne pandemije održala virtualno, poznate glumice poput Gillian Anderson, Nicole Kidman, Helen Mirren, Kerry Washington, Cate Blanchett ili Viole Davis iz svojeg su doma pokazale stajliš kombinacije

Dodjela filmskih nagrada održala se online i trajala je samo sat vremena, bez crvenog tepiha, voditelja i gostiju.

Dodjela SAG nagrada unaprijed je snimljena, a slavni su se uzvanici javljali iz svojih domova tijekom emitiranja zbog globalne pandemije koja u mnogim dijelovima svijeta ne pokazuje znakove slabljenja.

Iako se sve odvijalo u dosad neviđenim uvjetima, mnoge slavne dame nisu propustile prigodu za dotjerati se, pa su se pokazale u glamuroznim izdanjima pozirajući u udobnosti svoga doma.

Helen Mirren ponovno je briljirala u crvenoj glamuroznoj haljini, baš kao i Gillian Anderson dok je Viola Davis bila mamac za poglede u neonski zelenoj večernoj haljini Louisa Vuittona.

Mlada glumačka senzacija, Anya Taylor-Joy ('Damin gambit') nosila je efektnu haljinu ukrašenu crnom čipkom, a Cate Blanchett je bila elegantna kao i uvijek ovoga puta u crnom odijelu.

Kerry Washington je pored bazena u svojoj vili zablistala u plavoj pripijenoj haljini (Etro), dok se Kaley Cuoco odučila za glamuroznu haljinu u ružičastoj koju potpisuje Prabal Gurung.

  • +10
Dodjela nagrada SAG Izvor: Profimedia / Autor: for SAG Awards / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nicole Kidman ponovno je pokazala svoj istančani modni okus u prozračnoj haljini s potpisom Armanija koja joj je stajala kao salivena.

Inače, nagrade SAG uvijek se pomno prate jer se smatraju ključnim pokazateljem vjerojatnog uspjeha na dodjeli Oscara budući da glumci čine najveću glasačku skupinu na Akademiji filmskih umjetnosti i znanosti.

Filmovi 'The Trial of the Chicago 7' i 'Ma Rainey's Black Bottom' najveći su dobitnici nagrada Udruženja filmskih glumaca (SAG) awards, jedne od zadnjih velikih svečanosti prije dodjele Oscara.

Na dodjeli SAG Awards (Screen Actors Guild Awards) među nagrađenima su i Viola Davis, Daniel Kaluuya, Youn Yuh-Jung, serija 'Kruna', Jason Bateman ('Ozark'), Gillian Anderson ('Kruna'), serija 'Schitt's Creek', Jason Sudeikis, Mark Ruffalo, AnyaTaylor-Joy ('Damin gambit'), Catherine O'Hara ('Schitt's Creek'), 'Wonder Woman 1987' ...