ZANOSNA I S 40

Slavna glumica otkrila sve adute u uskom kombinezonu

04.12.2015 u 21:35

Bionic
Reading

Otkako je osvojila publiku širom svijeta kao jedna od 'kućanica', Eva Longoria važi za jednu od najljepših žena u Hollywoodu, a najnovije fotografije samo to potvrđuju. Poznata glumica za svečano događanje u Miamiju odabrala je smaragdni kombinezon koji je pokazao njezinu besprijekornu liniju

Glumica je poznata po svom istančanom ukusu za modu i ljubavi prema elegantnim kombinacijama, a ni ovog puta, na promociji knjige Ricarda Barrosoa u restoranu Casa Tua, nije razočarala. Odabrala je uski kombinezon i ponovno privlačila poglede svojim izgledom.

Kao modni dodatak Eva je pronašla najjednostavnije rješenje – širok osmijeh, a ima razloga za sreću jer joj i poslovno i privatno cvatu ruže. Glumica je sretna u vezi s Joseom Antonom Bastonom, 46-godišnjim biznismenom, od kraja 2013. Na NBC-ju ovih dana kreće njezin novi projekt, pod nazivom 'Telenovela', čija radnja se vrti oko zvijezde sapunica koja ne zna dobro govoriti španjolski.
 
Poput Eve, i druge brojne slavne dame obožavaju nositi kombinezone koji svake godine nađu svoje mjesto među must have odjevnim komadima - kako na crvenom tepihu tako i za dnevne varijante. S kombinezonima nema pravila – nose se razni stilovi i modeli, a paleta boja obuhvaća sve od klasičnih monokromatskih boja do onih sa šarenim, ljetnim uzorcima. Najčešće ih se može vidjeti na Gwen Stefani. Ona ih najviše nosi danju, ali odijeva ih i za večernje izlaske te za nastupe.


Jennifer Lopez kombinezone najčešće nosi na crvenom tepihu


Za svečane varijante odjenut će ga i Julianne Moore


Charlize Theron odlično pristaju kombinezoni


Victoria Beckham voli one cvjetnih uzoraka


Gwen Stefani voli cvjetne, ali i druge dezene i krojeve kombinezona koje često nosi


Svečane varijante kombinezona voli i Tyra Banks


Jennifer Aniston voli one u crnoj boji


Kate Hudson voli šljokičastu varijantu kombinezona


391192,391057,389624,383053