CHARLIZE THERON

Slavna glumica neprepoznatljiva s novom trendi frizurom

26.10.2017 u 12:41

Bionic
Reading

Charlize Theron potamnila je i skratila kosu u skladu s jesenskim trendovima, zbog čega smo ju jedva prepoznali. Lijepu glumicu dočekali su u Montrealu raširenih ruku kanadski obožavatelji koji su oduševljeni time što će holivudska ljepotica u njihovom gradu snimati scene za novi film

Charlize Theron i njezin glumački kolega Seth Roger stigli su u Montreal te će snimati novu romantičnu komediju 'Flarsky' redatelja Jonathana Levinea. 42-godišnja glumica sletjela je u zračnu luku te ju je dočekala vojska obožavatelja i fotografa, a dobro raspoložena Theron izgledala je drugačije nego prije nekoliko dana, kada je viđena u šetnji Los Angelesom.

Iako je donedavno bila vjerna platinastoplavoj kosi, slavna ljepotica je pokleknula pred trendi smeđom nijansom, točnije trendom blondette koji je zavladao Hollywoodom i osvojio slavne trendseterice. Riječ je o miksu smeđe podloge i plavih pramenova koji se stapaju u idealnu jesensku boju kose.

Osim što je potamnila kosu, glumica je svoj dugi bob odlučila skratiti i zaobliti, a rezultat je sofisticiraniji look. Iako ne znamo je li glumica na ideju promjene imidža došla samostalno ili je nova frizura bila jedan od zahtjeva redatelja Jonathana Levinea i njegovog beauty tima, moramo priznati kako je novi imidž mladolikoj ljepotici dodao godine.

  • +3
Charlize Theron sletjela u Montreal s novom frizurom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Theron u novom filmu glumi uspješnu poslovnu ženu te nekadašnju dadilju i simpatiju iz djetinjstva Setha Rogera, a on u filmu utjelovljuje nezaposlenog novinara koji ju odluči zavesti. Film se u kinima očekuje u veljači 2019.