EMILY RATAJKOWSKI

Slavna brineta uskočila u tenisice za kojima će svi poludjeti

19.02.2018 u 14:24

Bionic
Reading

Američka manekenka i glumica Emily Ratajkowski, osim što plijeni pozornost svojom zanosnom figurom, oduševljava svojim osjećajem za modu

Ako netko ima modu u malom prstu, onda je to zasigurno ova zgodna brineta koju smo zamijetili još u spotu 'Blurred Lines' Robina Thickea, koji je podignuo puno prašine.

  • +5
Najtraženije tenisice u 2017. godini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Slavna ljepotica raskošnih oblina podjednako briljira i kad su u pitanju večernja, ali i dnevna izdanja, a nedavno se počastila tenisicama za koje mnogi modni stručnjaci kažu kako će biti novi hit ove sezone.

Adidas ima nove bijele tenisice za kojima ćemo poludjeti ove godine!

  • +2
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Minimalizam ovog modela osvaja na prvu loptu, a svojim dizajnom neodoljivo podsjećaju na slične modele poput Stana Smitha i legendarnih superstarsica, itekako poznatih svim zaljubljenicama u modu.

I ove tenisice jednostavnog dizajna, nazvane Everyn, imaju retro vibru, a Emily ih je spretno kombinirala s kratkom pernatom jaknom i tajicama naglasivši savršenu liniju.

Tenisice debljeg đona s interesantnim prednjim dijelom, čija je cijena 100 dolara (oko 600 kuna), ukrašene su s tri diskretne Adidasove prugice i imaju jedva vidljiv potpis te izgledaju vrlo udobno.  

Zanimljivo je kako je ovaj model izrađen isključivo za žene (dostupan u dvije boje: crnoj i bijeloj), a tenisice se već mogu nabaviti online na Adidasovoj stranici i čim su se pojavile krajem siječnja, za njima je zavladala prava pomama.

  • +7
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ni ne sumnjamo kako ćemo ove lijepe tenisice viđati i na našim ulicama ovoga proljeća i ljeta, a sjajno će izgledati i u kombinaciji s udobnim trapericama širih nogavica, maksi suknjama, oversized kardiganima ili vječitim bajkerskim jaknama.