MODNA INVESTICIJA

Pronašli smo traperice koje će vladati proljetnim stajlinzima

18.02.2018 u 11:46

Bionic
Reading

Ako postojeću kolekciju traperica želite osvježiti nekim novim modelom, zasigurno će vas zanimati u koje se od njih isplati investirati u narednim mjesecima

Široke traperice nalik trenirci

Riječ je o jednom od najudobnijih modela traperica iz proljetne ponude koji širinom nogavica više podsjeća na trenirku, nego na modele iz 70-ih u znaku širokih trapezica. Poput elegantnih hlača širih nogavica, ovaj model traperica ležerno će prekrivati obuću i darovati elegantan dojam svakodnevnim izdanjima.

Traperice visoko podvrnutih nogavica

Iako je modna industrija odlučila uzeti manji predah od eksperimentiranja nesvakidašnjim detaljima na tradicionalnim siluetama traperica, uoči nove proljetne sezone odlučili su se poigrati detaljem visoko podvrnutih nogavica koji će postati glavni mikrotrend u svijetu denima.

A post shared by @cactuskittn on

Ukrašene traperice

Nalik proteklim sezonama, i ove ćemo svjedočiti trapericama ukrašenima vezenim cvjetnim detaljima, biserima i sličnim ukrasima koji imitiraju nakit, no u znatno manjem opsegu u odnosu na prošlu godinu.

Traperice asimetričnog kroja

Zahvaljujući modnoj kući Balenciaga i brendu Vetmenents, iza kojih stoji Gruzijac Demna Gvasalia, trend traperica asimetričnih nogavica ne pokazuje znakove stajanja. Osim traperica, asimetričan dizajn ovog proljeća također krasi mnoštvo modela suknji i jakni od bezvremenskog denima.

  • +27
Trendovski modeli traperica Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Dekonstruirane traperice

Kao što je slučaj s trapericama asimetričnog kroja, dekonstruirani modeli nastavljaju modnu vladavinu i u narednim mjesecima. Ovi jedinstveni modeli pomaknutog izgleda najbolje će izgledati u paru s jednostavnim odjevnim komadima poput obične bijele majice, koja će osigurati dodatnu pozornost vašem otkačenom odabiru denima.

Udobne boyfriend traperice

Boyfriend traperice ne ističu obline i ne oblikuju liniju, ali im trendseterice, kao ni modna industrija, sezonama ne mogu odoljeti. Prema riječima modnih eksperta, kada kupujete ovaj model traperica, treba paziti da padaju na bokove, a ne i preko njih. Pokušajte pronaći model traperica koje sežu taman iznad gležnja, a u suprotnom vam noge mogu izgledati puno kraće nego što jesu, a i deblje. Zavrnite ih nekoliko puta kako ne biste izgledali bezlično, a pristajat će uz visoke potpetice, ali i uz tenisice.

A post shared by INSPOCAFE OFFICIAL (@inspocafe) on

Mom jeans

Mom jeans u različitim oblicima već dug niz godina nalazi se u ponudi ženskog trapera, no tek je posljednjih sezona počeo uživati veću modnu pažnju. Riječ je o modelu visokog struka napravljenog od krutog trapera, a iako je nekoć stizao s predugačkim nogavicama i izrazito visokim strukom, današnje verzije znatno su privlačnijeg kroja i izgleda te svoju vladavinu nastavljaju i u narednim mjesecima.

Poznate cure u retro trapericama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tamni traper

Ako je suditi po mnoštvu novih kolekcija vodećih dizajnerskih imena, nakon sezona dominacije svijetlog trapera ljubitelji tamnih verzija ove bezvremenske tkanine napokon imaju razloga za slavlje.

  • +12
Trend tamnog trapera Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Nove kolekcije vodećih dizajnerskih imena obiluju odjevnim komadima od tamnog trapera, a ništa drugačija nije ni proljetna ponuda high street brendova koji tradicionalno idu ukorak s onim viđenim na pistama modnih prijestolnica.

  • +5
Povratak tamnog trapera Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia