DISCO KRALJICA

Slavna brineta ukrala pozornost u glamuroznoj haljini

10.06.2019 u 15:10

Bionic
Reading

Američka glumica Mandy Moore, koju publika najviše pamti po ulogama u serijama 'Uvod u anatomiju' i 'To smo mi', plijenila je poglede na crvenom tepihu glamurozne dodjele nagrada u Los Angelesu

Lijepa Amerikanka rodom iz Nashua slovi za novu miljenicu modne kritike zahvaljujući brojnim besprijekornim izdanjima na svečanim događanjima, a na dodjeli nagrada Impact u organizaciji magazina LA Confidential ni ovoga puta ništa nije prepustila slučaju.

Zvijezda popularne serije 'To smo mi' plijenila je pažnju u asimetričnoj haljini presvučenoj srebrnim ljuskicama koja je uspjela posebno naglasiti njezinu skladnu figuru.

  • +2
Mandy Moore Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Srebrna kreacija viđena na Mandy djelo je luksuznog britanskog brenda Galvan London, a cjelokupno izdanje kompletirala je crnim odjevnim komadima u znaku stiletto cipela Jimmyja Chooa i crne, satenske torbe s potpisom popularnog brenda The Row.

Glamurozan stajling uspjela je dodatno začiniti make-upom u znaku tirkiznog sjenila na očima i laganom, valovitom frizurom do ramena s dodatkom visećih naušnica.

Za novo, diko izdanje američke glumice Mandy Moore i ovoga puta zaslužna je stilistica slavnih Christina Ehrlich s kojom neko vrijeme uspješno surađuje.