OLIVIA CULPO

Slavna brineta pravi je mamac za poglede u crnom od glave do pete

17.01.2018 u 10:29

Bionic
Reading

Olivia Culpo jedna je od onih žena na kojima bi i vreća za smeće stajala odlično. Slavnu ljepoticu nemoguće je uhvatiti nespremnu, pa čak i ako je skoknula u kvart po kavu, uvijek je dotjerana tip-top

Model i glumica Olivia Culpo osvaja izgledom gdje god se pojavi. 25-godišnja ljepotica, koja se na filmu prvi put okušala 2014. godine, snimajući film 'The Other Woman', baš uvijek je besprijekorno dotjerana. Lijepa glumica redovito održava svoju vitku liniju u teretani, zbog čega ju se često može vidjeti u jednostavnim outfitima poput tajica i crop topića, no sve je na njoj uvijek stilski osmišljeno do najsitnijeg detalja.

  • +26
Slavne ljepotice obožavaju crop top i zimi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Teško da ćete ikad ovu ljepoticu vidjeti bez frizure i trendi modnih dodataka koji su ključni za svaki stajling. Teorija od koje polazi Olivia je da svaki svoj stajling podigne brendiranim komadima, a najčešće su to torbe i sunčane naočale.

Lijepa brineta skoknula je po kavu u blizini svoga doma u Los Angelesu, a paparazzi su ju spremno dočekali. Kao i uvijek, glumica se držala jednostavne i 'chic' elegancije, odjenuvši crne 'bootcut' traperice brenda Jean Atelier i crnu dolčevitu sa zlatnim gumbima duž rukava s potpisom brenda Are you and I.

  • +13
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cjelokupan stajling ljepotica je upotpunila tankim remenom, trendi lakiranim gležnjačama, okruglim Linda Farrow sunčanim naočalama te popularnim modelom Chanel torbe, dok je 'chic' looku doprinijela i valovita bob frizura koja je još uvijek uvjerljivo najtraženija frizura.

Slavna brineta nedavno je prisustvovala partyju časopisa Marie Claire za koji je odjenula prekrasnu bijelu midi haljinu od kombinacije čipke i tila s potpisom luksuznog brenda Philosophy di Lorenzo Serafini, koju je začinila srebrnim detaljima - štiklama brenda Schutz, 'clutch' torbicom, Hueb naušnicama i Hearts on Fire prstenom.

  • +4
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia