ELECTROLUX U CANNESU

Slastičarka Tea Mamut rame uz rame s najboljim kuharima

27.05.2013 u 18:17

Bionic
Reading

Electrolux, trogodišnji partner filmskog festivala u Cannesu, ove godine na renomirani filmski festival odveo je poznatu mladu slastičarku Teu Mamut

Electrolux je proslavio gotovo 100 godina svoje profesionalne izvrsnosti nastavljajući svoju potporu filmskog festivala u Cannesu na koji je doveo svoje partnere šefove kuhinja kako bi osigurao gastronomsku izvrsnost za sva događanja i gala večere.

Dijelom ovih spektakularnih događanja i vrhunskih večera u Cannesu, bio je i tim Electrolux Hrvatska koji u Cannes poveo i posebnu gošću – poznatu mladu, uspješnu i talentiranu slastičarku Teu Mamut koja nakon povratka kući ima samo riječi pohvale za trenutke provedene u Cannesu, a posebno što je imala priliku doživjeti zvjezdanu atmosferu i uživati u delicijama slavnih svjetskih chefova koje je Electrolux i ove godine doveo u Cannes kako bi svjetskim zvijezdama pripremali najfinije gurmanske specijalitete.

'Nisam ni mogla sanjati da će me ljubav prema slasticama, ujedno i moja struka, odvesti na tako jedan veliki događaj kao što je filmski festival u Cannesu. Cijeli tim Electroluxa bio je fantastičan i omogućio mi je kontakt s vrhunskim chefovima i kušanje njihovih kreacija što je za mene bila velika inspiracija! Baš kao što sam uživala u kulinarskim delicijama, tako sam bila oduševljena Electroluxovim aparatima, s nekima se dosad još nisam susrela, ali imam želju koristiti ih u daljnjem radu', rekla je Tea.

Tea je zablistala i na crvenom tepihu te provela senzacionalnu večer u restoranu Brune Ogera koji posjeduje čak dvije Michelinove zvjezdice. Kao posebno zanimljivo ističe kulinarsku radionicu u paviljonu Electrolux Agora gdje su posjetitelji mogli dobiti jednostavne, ali kreativne savjete te naučiti razne kulinarske trikove.

U petak, kada su došli u Cannes, hrvatski je tim imao priliku jesti u Chef's Tableu paviljona Agora u kojem je za njih kuhao Cloude Bosi, chef i vlasnik restorana Hibiscus u Londonu, koji posjeduje dvije Michelinove zvjezdice.

Nakon toga slijedila je večera u restoranu poznatog Brune Ogera. Bruno Oger spremao je ručak u Chef's Tableu drugi dan njihove avanture u Cannesu. Drugi dan također su imali priliku vidjeti Grand Cuisine, prvu profesionalno dizajniranu liniju aparata iz Electroluxa.