organizirajte se na vrijeme

Skratite iščekivanje božićnih blagdana uz novi katalog Žutog klika!

06.12.2023 u 11:39

Bionic
Reading

Krenuo je užurbani prosinac koji je sinonim za predbožićnu šoping groznicu. Kako biste se organizirali i na vrijeme kupili poklone te pripremili vaš dom za ugodne božićne blagdane, opremite se u novom katalogu Žutog klika.

Za česte odlaske u dućan i izbjegavanje gužvi na cesti iskoristite električnu jurilicu MS ENERGY romobil e21 s kojom ćete uživati na svježem i prohladnom zraku.

Dok se vratite iz kupovine podovi u vašem domu mogu vas dočekati čisti i uredni ako kupite ECOVACS DEEBOT N8 robotskog usisavača koji najviše voli ostati sam doma i miru obaviti svoje zadatke.

Za slučaj da robotu nešto promakne, uvijek možete iskoristiti sredstvo za podove Tete Violete koje možete nabaviti po 27% nižoj cijeni.

Zima podrazumijeva grijanje i suhi zrak u vašem domu. Preduhitrite manjak vlage s Camry CR ovlaživačem zraka s daljinskim upravljačem koji može 35m2 pretvoriti u tropsko područje za čas!

Obilje fine hrane i kolača neizostavni su dio božićnih i novogodišnjih blagdana. Grižnju savjesti nakon blagdana možete spriječiti na vrijeme, i to uz Maxhof osobnu digitalnu vagu koja može biti vaša uz čak 23% popusta.

Nakon što očistite dom i pripremite blagdanski stol, jedino što preostaje je uživati u obiteljskom druženju i u filmskim klasicima.

Sve proizvode iz novog kataloga potražite u internetskoj trgovini Žuti klik koja naručenu robu besplatno isporučuje u najbliži paketomat ili poštanski ured!