ŠTO NAJVIŠE MRZI?

Škorpionu se nije mudro zamjeriti, a ove četiri stvari nikad vam neće oprostiti

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 10.11.2018 08:08
  • Objavljeno 10.11.2018 u 08:08
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strastven i intuitivan, Škorpion je znak čelične volje i neizmjerne odanosti. Ujedno je čovjek kojemu se zbog njegova oštrog jezika i osvetoljubive naravi nije mudro zamjeriti. S njime se možete porječkati iz raznih razloga i pomiriti nakon toga, no ove četiri stvari neće vam nikada oprostiti!

Laganje i obmanjivanje

Ima prirodni dar za detekciju laži i u tom pogledu s njim nema šale. Pokušate li mu nešto slagati, imajte da umu da će odmah nanjušiti da muljate, a nije isključeno da već znade istinu. Izostane li njegova neposredna reakcija, nemojte pomisliti da ste ga ipak zavarali. Nastavit će vas pritiskati da priznate istinu. Ne učinite li to na vrijeme, jako ćete zažaliti.

Prijetvornost

Škorpion iznimno cijeni iskrene i poštene ljude pa će takvima uvijek biti naklonjen. Možete mu otvoreno reći što smatrate njegovim manama. Neće se naljutiti jer mu je neugodna istina draža od lažnih komplimenata. Međutim dozna li da ste ga ogovarali iza leđa, dok ste mu se u njegovoj prisutnosti dodvoravali, brzo će vam dati do znanja koliko vas prezire.

Izdaja i preljub

Kad voli, Škorpion voli bez zadrške i ne postoji ono što neće učiniti za voljene osobe, bili to ljubavni partneri, prijatelji ili članovi obitelji. Međutim iznevjerite li ga, prevarite ili izdate na kakav drugi način, to vam neće tolerirati ni zaboraviti. Strpljivo će čekati priliku da vam vrati dvostrukom mjerom kako biste na vlastitoj koži iskusili bol koju ste mu nanijeli. S kamatama.

Neodlučnost i malodušnost

Škorpioni su vrlo odlučni. Smatraju da čovjek može doći do onog što žarko želi. Shvate li da ste neodlučni i manjka vam istinske volje za ostvarivanje ciljeva, distancirat će se od vas. Poduzetni kakvi jesu, ne žele imati posla s onima koji oklijevaju i ne preuzimaju odgovornost za svoje postupke. Pokažite im da nečemu strastveno težite i steći ćete njihovu naklonost.

  • +14
  • +11

Poznati Škorpioni

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!