SVJETLO I TAMA U JEDNOM ZNAKU

Škorpionova strast vruća je poput lave, ali njegova ljubav nije bezuvjetna

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 03.11.2019 08:07
  • Objavljeno 03.11.2019 u 08:07
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Oleksiy Maksymenko / All Canada Photos / Profimedia

Škorpion je izrazit jesenji znak koji odražava snagu razaranja i ponovnog stvaranja prirode. U njegovo doba, usred mraka, hladnoće, vlage i blata, vegetacija zamire, ali životna iskra opstaje u tlu i granama da bi se rasplamsala dolaskom proljeća.

Pod Škorpionovim okriljem rađaju se muškarci i žene skloni ekstremima. Škorpionova je filozofija 'sve ili ništa, sad ili nikad, za mene ili protiv mene'. Njegova duboka i moćna energija zastrašuje, ali ga i čini privlačnim. On je tama, ali i svjetlo.

Pripadnik ovog znaka bilo kojeg spola posjeduje duboke emocije, koje iskazuje djelima više nego riječima. Može se doimati smireno, no ako se zagledate u njihove oči, vidjet ćete plamen. Ako dugo nema kanal izražavanja emocija, one će se spontano probiti na površinu kao lava iz vulkanskog grotla.

Škorpion u ljubavi

Ljubav ovog znaka intenzivna je, strastvena i žarka, no može se brzo pretvoriti u ljutnju i mržnju. Kada je zaljubljen u nekoga, Škorpion mu posvećuje velik dio svoje energije. Ulaže velik napor i voljan je žrtvovati se da bi ga uvukao u vezu i zadržao u njoj.

Njegova ljubav nije bezuvjetna. Prevlast u odnosu podjednako mu je važna koliko i sreća. Pružat će partneru nježnost i zaštitu dokle god vjeruje da ovaj shvaća njegov emocionalni angažman i da mu je bespogovorno odan.

Nasluti li ili dokaže da ga izabranik ne poštuje ili ga, još gore, vara, bit će odlučan kazniti ga u punoj mjeri. Ljubomoran je, sumnjičav je i pronicljiv pa je malo vjerojatno da će mu partnerovi grijesi promaknuti.

Julia Roberts u horoskopu je Škorpion, rođena je 28. listopada 1967.

Izvor: Wochit / Autor: tportal.hr

Škorpion u seksu

Iako ima snažan libido, dok je slobodan sposoban je za dugotrajan celibat, kao i za jednokratne intimne susrete s osobama koje ga emocionalno ne zanimaju. Kad je u vezi, pretvara se u seksualni stroj pružajući voljenom intenzivna, strastvena i dramatična iskustva.

Pri ljubavnom činu nastoji potpuno srušiti granice između sebe i partnera radi postizanja potpunog duševnog i tjelesnog sjedinjenja. Sklon je eksperimentiranju s rekvizitima, riskiranju seksom na zabranjenim mjestima i igricama koje sadrže elemente (uglavnom glumljenog) nasilja. Nije optimalan partner za svakoga već samo za onog tko ima robustan libido i dobre živce.

  • +6
  • +3

Demi Moore rođena je 11. studenoga 1962. godine, u znaku Škorpiona

Izvor: EPA / Autor: ANDREW GOMBERT

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!