TJEDNI HOROSKOP

Škorpionima se smiješi romantičan tjedan, Vagama i Strijelcima sve će ići od ruke, Blizance će mučiti materijalna pitanja, a Ovnove zabranjene pustolovine

30.09.2019 u 06:42

Bionic
Reading

Pokažu li svoju nježniju stranu, Škorpioni će doživjeti nezaboravne trenutke s voljenim. Ovnove bi zabranjene pustolovine mogle uvaliti u nevolju, a Blizancima bi raspoloženje mogla kvariti materijalna pitanja. Direktan pristup i samopouzdanje Vaga obarat će s nogu pripadnike suprotnog spola, a i svi poslovi ići će im od ruke. Za naklonost Strijelaca svi će se otimati, a ne budu li oklijevali, mogla bi brzo doći i dodatna zarada

Ovnovima koji se prepuste zabranjenim pustolovinama u prvi mah će se činiti da su prošli nekažnjeno. Kad zainteresirani doznaju za vaše nepodopštine, sjetit će vas se. Pružite podršku kome je potrebna, ali ne dajte se uvući u njegove probleme. Izbacite iz dnevnog rasporeda sve što nije bitno i hitno. Jedna šetnja po dućanima bila bi dovoljna da opustošite svoj račun.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +17
Reese Witherspoon je horoskopski Ovan, rođena je 22. ožujka 1976. Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

Bikovi su tromiji tip kojemu ne trebaju česte promjene okruženja i aktivnosti, ali mnogi drugi ne trpe monotoniju. Ako vaš partner nije poput vas, unesite nešto živosti u odnos s njim. Vrijeme je da sebi i drugima pokažete da u poslu možete djelovati brzo i odlučno. Mogući su neočekivani izdaci ili kašnjenje uplate, ali to vas neće izbaciti iz takta.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blizanci će puno izlaziti i pritom biti prilično upadljivi. Bez obzira na sadašnji ljubavni status, udvarači će vam namigivati sa svih strana. Ne smijete im davati nadu ako ne mislite ozbiljno jer će tražiti da održite riječ. Bit će vam lakše ako zadacima pristupite kao hobiju, a ne obavezi. Materijalna pitanja mogla bi vam kvariti raspoloženje. Oslobodite se dugova i osjećat ćete se bolje.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Naomi Campbell horoskopski je Blizanac, rođena je 22. svibnja 1970. Izvor: Profimedia / Autor: Agostino Fabio / MEGA

Rakovi, ne prenosite drugima informacije iz vaše intime, bile one povoljne ili ne. Čak će i inače pouzdani ljudi imati dug jezik i širiti ono što vi ne želite da se zna. Ako vas postojeće profesionalno stanje ne zadovoljava, nastupio je tren da poduzmete nešto. Učinite nešto što ste oduvijek željeli, ali niste imali dovoljno hrabrosti. Pozor - ovaj se savjet ne odnosi na potrošnju.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Tomislav Jelinčić horoskopski je Rak, rođen je 19. srpnja 1977. Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Mnoštvo planeta u Vagi nagovještava da će izlasci, zabava i upoznavanje Lavovima biti omiljen način razonode. U vašem ljubavnom gnijezdu neće nedostajati poljubaca, strasti i nježnog šaputanja. Predstavite se drugima u najboljem svjetlu i lako ćete dobiti financijsku potporu kojoj stremite. Nemojte ništa izmišljati ni skrivati dok govorite o sebi jer će vaše riječi biti podložne provjeri.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Djevice, nemojte odustati od traženja onog što odavna želite u ljubavi. Moguće odbijanje neće vam teško pasti jer u pričuvi već imate dobru alternativu ili će se ona pravodobno pojaviti. Iako ste pažljivo isplanirali buduće poteze, možda ćete se susresti s nečim neočekivanim. Nema mjesta brizi jer ćete se brzo prilagoditi situaciji. Pustite da vas vodi vaš istančan njuh.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Željne uzbuđenja i provoda, Vage će izlaziti više no inače. Imat ćete priliku sklopiti nova poticajna poznanstva za različite namjene, uključujući ljubav. Nemojte letjeti s cvijeta na cvijet, fokusirajte se na jednu metu. Najbolje rezultate postizat ćete u onim poslovima koji zahtijevaju osobnu prisutnost, moć uvjeravanja i privlačnu vanjštinu. Improvizacija će vam također uspijevati.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
Catherine Zeta-Jones horoskopska je Vaga, rođena je 25. rujna 1969. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Škorpioni, uvucite otrovni žalac i prepustite se romantici. U želji da usrećite one koje volite, lako ćete se hvatati za novčanik. Sjetite se da i malen poklon od srca može značiti koliko i onaj skupi. Poželite li poraditi na naobrazbi, stvari će vam ići na ruku. Provodit ćete mnogo vremena u razgovoru s učenim ljudima ili duhovnjacima. Usvajat ćete nova saznanja bez ikakvog napora.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +8
Ivanka Trump horoskopski je Škorpion, rođena je 30. listopada 1981. Izvor: Profimedia / Autor: Mega Agency; Alessandro Serrano'/AGF/SIPA

Strijelce bi netko mogao osvojiti preko noći. I dok slobodnima to neće smetati, zauzeti bi se mogli naći u velikoj dvojbi jer će na obje strane vage stajati približno jednaka težina. Ako ne stižete obaviti sve što morate, zatražite tuđu pomoć. Suradnici, prijatelji ili susjedi bit će vam na raspolaganju. Uvidite li da se vaše sposobnosti mogu dobro unovčiti, nemojte oklijevati.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarci, postrožite kriterije za izbor društva. U ljubavi ćete privlačiti one koji vam se nedovoljno sviđaju, dok će onaj za kojeg ste zagrijani biti slabo zainteresiran za zbližavanje. Ako plodovi vaših nastojanja ne budu vidljivi isti tren, ne znači da ih neće biti. Doza štedljivosti pomoći će vam popraviti materijalno stanje. Odgodite nabavku nekih artikala za mjesec dana.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
Edo Maajka horoskopski je Jarac, rođen je 22. prosinca 1978. Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Skup planeta u Vagi daruje Vodenjacima naklonost intelektualnim tipovima s kojima mogu razmjenjivati zanimljive zamisli. Nemojte da sve ostane samo na priči. Dodiri će vam biti jednako važni kao i osjećaj duhovne bliskosti. Prilagodljivost i dosjetljivost bit će ključne osobine potrebne za uspjeh. Budete li brzo reagirali, sjajne prilike neće vam izmaknuti iz ruke.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Christie Brinkley horoskopski je Vodenjak, rođena je 2. veljače 1954. Izvor: Profimedia / Autor: NPA/The Grosby Group

Nepromišljeni i nagli potezi Ribama neće pomoći prekinuti zatišje na ljubavnom planu. Budite strpljivi i čekajte da voda krene na vaš mlin. U međuvremenu ne zapostavite obitelj i bliske prijatelje. Porast obaveza natjerat će vas da bolje organizirate vrijeme i odustanete od nekih slobodnih aktivnosti. Nemojte zabušavati na poslu niti otići na izmišljeno bolovanje, nego se primite obaveza.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Olivia Palermo je horoskopska Riba, rođena je 28. veljače 1986. Izvor: BACKGRID/Profimedia / Autor: Newspress