TJEDNI HOROSKOP

Škorpioni i Ribe bit će magnetski privlačni, Rakovima se smiješi povišica, a Lavovi i Djevice uživat će u izlascima

08.08.2022 u 06:15

Bionic
Reading

Bikovi će biti otvoreni za nova iskustva i željni ljubavnih pustolovina. Rakovima se smiješi povišica. Lavovi i Djevice bit će dobro raspoloženi i komunikativni pa će rado izlaziti i putovati. Slobodni Škorpioni zračit će izraženom seksualnom energijom koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Vodenjaci će se često osjećati umorno i neraspoloženo, a uživat će u samoći. Ribe će biti magnetski privlačne, a ovo razdoblje pogodno im je za traženje ili promjenu posla

Ovnovi će osjetiti da su spremni na idući korak u vezi. Samci bi se trebali zaputiti tijekom vikenda u noćni provod jer su pred njima zanimljivi susreti. Iz jednog će se poznanstva roditi nešto više od zabave i uzbuđenja. Prepirat će se s partnerom oko financijskih neprilika, no najbolje bi bilo zajedničkim snagama smisliti rješenje problema. Ići će im od ruke poslovi koji zahtijevaju snalažljivost, maštu i brze reakcije.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +3
Brigitte Macron je Ovan, rođena je 13. travnja 1953. Izvor: Profimedia / Autor: GAILLARD ERIC/POOL/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / SANDRINE MARTY / AFP / JULIEN MATTIA / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Bikovi će biti otvoreni za nova iskustva i željni ljubavnih pustolovina. Zapute li se u noćni izlazak, moglo bi im se posrećiti. Pred njima je poznanstvo koje bi im moglo obilježiti čitavo ljeto. Vezani će se često prepirati s partnerom, no svađe će biti kratkog vijeka. Preuzimat će previše obaveza, a iako će zahvaljujući upornosti i odlučnosti uspjeti u tome, neće izbjeći stres i iscrpljenost.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +4
Megan Fox rođena je 16. svibnja 1986. u znaku Bika Izvor: Profimedia / Autor: DIGGZY / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Premda naizgled zaigrani i koketni, Blizanci duboko u sebi čeznu za ostvarenjem emocionalne sigurnosti. To će ih potaknuti da odbijaju udvarače za koje imaju dojam da su neozbiljni. Neki će se odvažiti na zajednički život ili na kupnju nekretnine. Ugodna atmosfera u radnoj sredini povoljno će utjecati i na njihovu učinkovitost. Zbližit će se s nekim kolegama, što će im olakšati nošenje s nakupljenim obavezama. Koncentracija im je snižena.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +3
Angelina Jolie je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rakovi na ljetovanju vrijeme će najradije provoditi obilazeći noćne klubove, koncerte i lokalne fešte. Privlačna osoba koju će upoznati osvojit će ih smislom za humor i atraktivnim izgledom pa će ostatak odmora biti nerazdvojni. Parovi će planirati zajedničku budućnost. Dobro će se snalaziti u zadacima i poslovima koji uključuju rad s ljudima. Nekima se smiješi povišica.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +34
Sofia Vergara je Rak, rođena je 10. srpnja 1972. Izvor: Profimedia / Autor: Jason Merritt / Getty images / Profimedia

Lavovi će biti dobro raspoloženi i komunikativni pa će rado izlaziti i putovati. Pred samcima su nova poznanstva i nezaboravna iskustva. Parovi će rasplamsati ljubavnu vatru, ali to ne znači da se povremeno neće sukobljavati oko sitnica. Žele li pokrenuti novi projekt ili suradnju, mogli bi naići na mnoga zatvorena vrata. To bi ih moglo obeshrabriti, no brzo će se sabrati i shvatiti da je trebalo detaljnije razraditi strategiju.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +6
Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: @Roma /MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pred Djevicama su veseli i ugodni dani ispunjeni izlascima i druženjem. Parovi će se odlično slagati i sjajno se zabavljati, a osobito oni koji su na ljetovanju. Krajem tjedna moguće je pomirenje s bivšom ljubavi. Ostvarit će dobru komunikaciju s okolinom. Bit će brzi i snalažljivi pa će se planovi ostvarivati u željenom roku. Zavidna koncentracija i razvijena intuicija pomoći će im da dobro procjenjuju ljude i situacije te donose mudre odluke.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +3
Princ Harry je Djevica, rođen je 15. rujna 1984. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vage će tvrdoglavo ustrajati u svojim stavovima pa će ih partner optužiti da je teško voditi konverzaciju s njima. Samci će biti vrlo privlačni, ali i suviše izbirljivi. Svakom će udvaraču pronaći manu. Izbjeći će kašnjenja i zaostatke samo ako se dobro organiziraju. Netko s kim posluju dat će im do znanja koliko ih cijeni i iskazati želju za proširenje suradnje.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +5
Bella Hadid je Vaga, rođena je 9. listopada 1996. Izvor: Profimedia / Autor: MCC / Spread Pictures / Profimedia

Slobodni Škorpioni zračit će izraženom seksualnom energijom koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ovaj tjedan stoga je kao stvoren za zavođenje i flert. U dugim će se vezama razdoblja napetosti izmjenjivati s razdobljima sklada i romantike. Ne biste smjeli nasjedati na provokacije kolega i nastojte zadržati hladnokrvnost u potencijalno neugodnim situacijama.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +5
Julia Roberts rođena je 28. listopada 1967. u znaku Škorpiona Izvor: Profimedia / Autor: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Početak tjedna proći će mirno i bez sukoba za Strijelce. Nakon petka putovanja su im dobro aspektirana pa će na njima doživjeti nezaboravne uspomene. Parove očekuju nova iskustva, kao i prilike da se zbliže, a samce vrući flert, i to najvjerojatnije s neodoljivim strancem. Zbog manjka energije i koncentracije površno će pristupati obavezama. Ako je moguće, trebali bi odgoditi odgovorne zadatke za idući tjedan.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +4
Katie Holmes je Strijelac, rođena je 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Partner će očekivati da mu se Jarci potpuno posvete, no to će ih samo sputavati. Potrebno im je više slobode pa mu neće dozvoliti da upravlja njihovim postupcima. Samci rođeni u ovom znaku čeznut će za pažnjom, ali bi je mogli tražiti od neodgovarajućeg partnera. Šef bi mogao zatražiti od njih da mu naprave uslugu koja ne spada u opis posla. Priskoče li mu u pomoć i dokažu da su na visini zadatka, skupit će dodatne bodove kod njega.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +3
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vodenjaci će se često osjećati umorno i neraspoloženo. Uživat će u samoći, a pažnju poklanjati samo odabranim ljudima. Usamljeni će padati na osobe koje su neprikladne za njih, no tajna privlačnosti ležat će u potpuno različitim karakterima. Poslovne obaveze iziskivat će mnogo truda i energije. Moguće je da ih neće uspjeti izvršiti u zadanom roku pa je dobro potražiti pomoć.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +2
Princeza Charlene je Vodenjak, rođena je 25. siječnja 1978. Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia

Ribe samci bit će magnetski privlačni, a svojim će atraktivnim izgledom plijeniti pažnju suprotnog spola. Na pomolu je početak strastvene ljubavne veze. Ako već imaju nekog posebnog u svom životu, nadolazeći dani idealni su za stvaranje romantične atmosfere i nezaboravnih uspomena. Uživat će u kreativnom izražavanju, a neki će pokušati unovčiti svoje talente i vještine. Ovo je vrijeme pogodno za traženje ili promjenu posla.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +5
Eva Longoria je Riba, rođena je 15. ožujka 1975. Izvor: Profimedia / Autor: MAX LOPES-SPOT / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA