MODNI ZAOKRET

Skinny trapericama zaista je odzvonilo: Čak je i Kate Middleton odustala od takvih modela i sad nosi udobnije krojeve

18.02.2022 u 11:15

Bionic
Reading

Kate Middleton godinama smo viđali isključivo u omiljenim pripijenim modelima traperica, koji joj izvrsno pristaju, no nedavno je pokazala da se i ona odlučila za modni zaokret

Supruga princa Williama može se pohvaliti zavidnom figurom pa joj podjednako dobro stoje i skinny modeli, ali i udobnije traperice širih nogavica.

Premda smo je u ležernim prigodama godinama viđali u skinny trapericama, prošloga ljeta iznenadila je mnoge u udobnom modelu visokog struka i širih nogavica, a kombinirala ga je sa sakoom i bijelim tenisicama francuskog brenda Veja.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Martin Evans / Alamy / Alamy / Profimedia

Inače, velika ljubiteljica pripijenih krojeva traperica za trendi model udobnijeg kroja odlučila se i prilikom gostovanja u emisiji 'Priče prije spavanja' na dječjem TV kanalu CBeebies u sklopu nedavnog Tjedna obilježavanja mentalnog zdravlja djece diljem Ujedinjenog Kraljevstva.

Priču 'Sova koja se bojala mraka' autorice Jill Tomilnson, vojvotkinja od Cambridgea pred kamerama je ispričala u kombinaciji traperica ispranog izgleda (& Other Stories) i bijelog džempera s nordijskim uzorkom.

Kate je tako pokazala da ni nju nisu zaobišli najnoviji modni trendovi, a za svoj ležeran look u cool džemperu i trapericama od svijetlog denima dobila je samo komplimente.

Visokog ovratnika, pletivo viđeno na Kate stiže s potpisom britanskog brenda Holland Cooper i još uvijek se nalazi u prodaji po cijeni nešto nižoj od dvije tisuće kuna.

Mladenački stajling sve je očarao, a upotpunila ga je naušnicama Missoma, ležernom frizurom i nenametljivim make upom - savršenim za npr. bijeg u prirodu za vikend.

Ravne nogavice i isprani denim, slažu se modni znalci, hrabar su iskorak za članicu engleske kraljevske obitelji koja često zbog svoje funkcije nema puno prostora za stilske eksperimente, no čini se da je i istaknuta pripadnica tima skinny jeans kapitulirala pred udobnijim modelima ravnih i širih nogavica, kakvi će vladati ove sezone.