jedna je seve

Severina pokazala sjajan proljetni stajling i usput nam otkrila kojeg muškarca obožava

17.02.2022 u 15:19

Bionic
Reading

Objave na društvenim mrežama jedna od naših najpopularnijih pjevačica nikada ne prolaze nezamijećeno. Severinin Instagram profil sjajan je miks crtica iz privatnog života, detalja s nastupa, šala i poruka, ali i odlične modne inspiracije. Ovoga puta pokazala je sjajan proljetni stajling, ali i otkrila kako ni ona nije odoljela vrućem proljetnom trendu te otkrila koji joj pjevač privlači pažnju u posljednje vrijeme

Severininom modnom stilu dive se mnogi, a popularna pjevačica jednako uspješno bira elegantne stajlinge za glamurozna događanja, upečatljive scenske kombinacije, ali i ležerne, dnevne outfite. Ovoga puta pokazala je sjajnu proljetnu kombinaciju koja spaja urbane i chic komade.

Severinin najnoviji stajling poigrava se baznim modnim komadima tvoreći vrlo trendi look. Bijela majica s natpisom vječni je klasik, baš kao i kožna jakna i traperice.

No, Severina je tu dodala osobni pečat i pokazala da itekako prati trendove. Kada je riječ o trapericama, posegnula je za modelom koji je vrući hit sezone. Naime, ovog proljeća vrlo su trendi traperice tamnijih nijansi koje pružaju prekrasan kontrast veselim bojama sezone. A model visokog struka i širih nogavica pun je pogodak.

  • +10
Trendi tamne traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Poseban detalj stajlinga predstavljale su cipele, baršunasto plave s blok petom koja se također ove sezone vratila na modnu scenu. Upečatljiv nakit prepun detalja dao je poseban pečat, a modni komad koji se posebno izdvajao bila je bijela majica. Naime, Severina je kombinaciju zaokružila majicom sa slikom Eminema, a objavu popratila i opisom u kojem je navela njegovu znakovitu izjavu: 'Ako će ljudi išta naučiti iz moje glazbe, to bi trebala biti motivacija koja ti daje do znanja da je sve moguće dok god nastavite raditi na tome i ne odustajete.'

Čini se kako je Severini Eminem jedan od omiljenih izvođača te svojevrstan uzor. Tako je samo dan prije nego li je osvanula u njegovoj majici i citirala njegove riječi, objavila u post koji prikazuje snimku Eminemovog nastupa u poluvremenu nedavno održanog Super Bowla, a njezini brojni obožavatelji u komentarima su joj otkrili kako se i njima jako svidio pjevačev nastup.

  • +4
Super Bowl 2022 Show Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia