zaželjeli ste se snijega?

Skijaški raj Ski)Hit Istočni Tirol: posebna preporuka za velike i male ljubitelje zimskih sportova

01.01.2016 u 15:39

Bionic
Reading

Skijanje na visokoj razini uz odličan omjer cijene i usluge zadovoljit će sve generacije i svačije prohtjeve. Skijališta u Istočnom Tirolu, na južnoj strani Alpa, s bezbroj kilometara staza i visokom sigurnošću snijega, pozivaju na savršeno uživanje u zimskim sportovima, bez dugog čekanja na liftovima i gužvi na stazama.

Skijališta u Istočnom Tirolu, na južnoj strani Alpa, s bezbroj kilometara staza i visokom sigurnošću snijega, pozivaju na savršeno uživanje u zimskim sportovima, bez dugog čekanja na liftovima i gužvi na stazama. Skijanje na visokoj razini uz odličan omjer cijene i usluge zadovoljit će sve generacije i svačije prohtjeve. Ovdje se posebno pazi na obitelji, npr. u obiteljskom Dolomiten Residenz****s Sporthotelu Sillian ili u luksuznom Gradonna ****s Mountain Resortu.

Skijaška propusnica Ski)Hit otvara gostima vrata 8 top-skijališta u Istočnom Tirolu i Koruškoj. Pritom djeca mlađa od 6 godina na svim Ski)Hit skijalištima skijaju besplatno, dok je za djecu iznad šest godina i tinejdžere do 18 godina osiguran u austrijskim razmjerima jedinstveni popust od 50%. Jedino roditelji i dvoje najstarije djece mlađe od 18 godina plaćaju skijašku propusnicu, dok je za svako sljedeće maloljetno dijete skijaška propusnica besplatna.

Prvi wellness hotel u Istočnom Tirolu, Dolomiten Residenz****s Sporthotel Sillian, pravo je mjesto za upoznavanje gostoljubivosti Istočnog Tirola. Gostima su ondje na raspolaganju studija s odvojenim spavaćim sobama, junior suite-ovi s kombiniranim dvokrevetnim sobama ili premium suite-ovi. Goste će također oduševiti wellness zona u sklopu hotela s novim spa i prostorima za tretmane, zatvorenim dječjim bazenom i ekskluzivnom saunom. U cijenu noćenja uključeno je dnevno 12-satno čuvanje djece, kao i klub za tinejdžere 12+.

Luksuz na snijegu: Gradonna ****s Mountain Resort Châlets & Hotel predstavlja ostvarenje sna za sve ljubitelje zimskih sportova. Ovaj resort bez automobila nudi izravnu vezu sa skijalištem Großglockner Resort Kals-Matrei, višestruko nagrađivanim zbog svoje raznovrsne ponude prilagođene obiteljima. Za najmlađe goste iznad tri godine dostupno je organizirano dnevno čuvanje u trajanju do dvanaest sati. U hotelu Gradonna ****s se također izvrsno jede. Šef kuhinje Michael Karl razmazit će goste modernim jelima, u kojima utjecaje mediteranske i azijske kuhinje sljubljuje s rafiniranim okusima Tirola. Smještaj se može rezervirati u vlastitoj luksuznoj planinskoj kućici (châlet) ili u superior hotelu s 4 zvjezdice. Prostrana spa zona poziva na opuštanje uz ekskluzivne tretmane, privatne tečajeve joge ili vlastitu kozmetičku liniju Magdalena’s.

Sve informacije potražite na linku.

  • +4
Izvor: Promo fotografije / Autor: Schultz-ski.at