ROSELYN SANCHEZ

Sjećate li se zvijezde filma 'Gas do daske'? Evo kako danas izgleda ova latino ljepotica

03.06.2019 u 11:13

Bionic
Reading

Posljednjih godina fokusirana na majčinstvo i građenje karijere na malim ekranima, slavna Portorikanska glumica Roselyn Sanchez, domaćoj javnosti najpoznatija po ulozi u akcijskoj komediji 'Gas do daske 2', i u 46. godini oduševljava izgledom

Latino ljepotica Roselyn Sanchez posljednjih se dana ponovno našla u središtu pozornosti. Svojom pojavom uveličala je novo izdanje festivala Wango Tango u organizaciji iHeartRadia, a u društvu kćerkice Sebelle, sina Dylana i supruga, glumca Erica Wintera, prisustvovala je svečanoj premijeri novog animiranog hita 'Tajni život ljubimaca 2' u Los Angelesu.

  • +7
Roselyn Sanchez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poput brojnih latino kolegica, zvijezda filma 'Gas do daske 2' snimljenog prije 18 godina javnost osvaja svojim mladolikim izgledom, a besprijekornu figuru često voli naglasiti laskavim kreacijama kojih ni u novim javnim pojavljivanjima nije nedostajalo.

U ulozi voditeljice događanja Wango Tango u Los Angelesu ova poznata Portorikanka, koja se okušala i u glazbenim vodama, plijenila je pažnju u bijelo- srebrnom kompletu hlača i topa prekrivenih mnoštvom presijavajućih ljuskica, dok je dan kasnije plijenila poglede na crvenom tepihu filmske premijere u šarenoj haljini s dramatičnim prorezima na području struka.