VIŠE NEMA ŽELJU ZA GLAZBOM

Sjećate li se Senne M-a?

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 04.04.2013 11:35
  • Objavljeno 04.04.2013 u 09:42
(07) Jedan od izlagaca je bio i bivsa dance legenda Senna M, danas trgovac i inovator

(07) Jedan od izlagaca je bio i bivsa dance legenda Senna M, danas trgovac i inovator

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Senna M, koji je 90-ih žario i palio dance scenom sa svojim pjesmama 'Beba malena' i 'Tuc tuc' gostovao je u Kvartoteci Soundset Plavog radija

'Zasad ne postoji ni najmanja želja, svi mi se čude, i ja se sam čudim sebi, nemam nikakvu želju ni za kakvom glazbom, najljepša glazba mi je tišina. A hoću li se vratiti – ne znam, možda jednoga dana', rekao je Senad Galijašević, mnogo poznatiji po pseudonimima Senad od Bosne i Senna M, gostujući na Soundset Plavom radiju.

Iako je posljednji put nastupio prije tri godine kada ga je publika, kako kaže, odlično dočekala, otkrio je kako se više se ne bavi glazbom, već videoprodukcijom.

Kako već 15 godina živi na Peščenici, prisjetio se i snimanja spotova za emisiju 'Noćna mora' Željka Malnara, predsjednika Republike Peščenice, kada je snimao spot Cezaru, Stankecu, ali i za Soma dolara.

'To su bili najuzbudljiviji i najsmješniji događaji koje sam ikad u karijeri kao režiser radio, a radio sam sigurno 1.000 spotova. Bilo je to nepredvidljivo. Najuzbudljivije je bilo raditi s Lakijem. Radili smo na nekom brdašcu, bio je zaogrnut u plašt i trebao je izgovoriti: Siđi malo niže. On uvijek zaboravi što treba reći. I on siđe niže, umjesto da izgovori to. I ja mu kažem: 'Ma ne, reci: Siđi malo niže', a on opet siđe niže. I tako unedogled', ispričao je kroz smijeh.

Beba malena

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!