TKO BI JE ZABORAVIO

Sjećate li se ove zanosne ljepotice?

27.09.2013 u 07:00

Bionic
Reading

Elizabeth Berkley, glumica koja se proslavila golišavim scenama u filmu 'Showgirls', u ležernom izdanju uputila se u plesni studio i pritom oduševila svojom pojavom

Rijetko tko može zaboraviti scene iz filma 'Showgirls', filmu koji je proslavio zanosnu Elizabeth Berkley. Iako je od uloge plesačice Nomi Malone prošlo punih 18 godina, 41-godišnja Elizabeth izgleda doista sjajno.

Odjevena u obične uske tajice kojima je naglasila liniju, japanke i bijelu majčicu širih rukava, Eizabeth je izgledala doista neodoljivo. Preko ramena je prebacila vrlo popularnu sivu torbu Stella McCartney ukrašenu metalnim zatvaračima, a dugu plavu kosu pustila na milost vjetru. Elizabeth je viđena kako odlazi na trening u plesni studio.

Elizabeth je danas vatrena zagovornica prava životinja, a prije dvije godine izdala je knjigu 'ASK ELIZABETH: Real Answers to Everything You Secretly Wanted to Ask About Love, Friends, Your Body… And Life in General' (PITAJ ELIZABETH: Pravi odgovori na sve što ste tajno željeli znati o ljubavi, prijateljima, svom tijelu... i životu općenito), namijenjenu tinejdžerima.

Elizabeth se 2003. udala za umjetnika i glumca Grega Laurena, a prošle su godine dobili sina Skyja Colea.