U LONDONU

Sjećate li se kovrčave Felicity? Elegantna brineta očarala u haljini s izazovnim dekolteom

19.12.2019 u 11:57

Bionic
Reading

Lijepa glumica Keri Russell koja se proslavila ulogom u hit seriji za tinejdžere 'Felicity', bila je kraljica crvenog tepiha u seksi izdanju s vrtoglavim dekolteom koji je nosila na europskoj premijeri novog nastavka 'Ratova zvijezda' u Londonu

Iako se 43-godišnja glumica koju možemo gledati i u hvaljenoj seriji 'Amerikanci', odlučila za haljinu s vrlo dubokim dekolteom, izgledala je na crvenom tepihu Cineworlda na londonskom Leicester Squareu profinjeno i damski.

  • +23
Europska premijera 'Ratova zvijezda' u Londonu Izvor: Profimedia / Autor: Nils Jorgensen / INSTAR Images / Profimedia

Kosa prošarana svjetlijim pramenovima i stilizirana u blagim valovima lijepo je naglasila njezine nježne crte lice.

Srebrne sandale i diskretan nakit uklopio se u ovo večernje izdanje mladolike brinete koja u novom nastavku kultne filmske sage pod nazivom 'Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera' glumi Zorri Bliss, Poeovom prijateljicom.

Na londonskoj premijeri Keri su se pridružili i drugi članovi glumačke ekipe: Daisy Ridley, Oscar Isaac, Michelle Rejwan, Kelly Marie Tran, John Boyega, Joonas Suotamo, Anthony Daniels, Naomi Ackie, Kathleen Kennedy, J.J. Abrams, Billy Dee Williams, Ian McDiarmid, Domhnall Gleeson, Richard E. Grant i dr...

Britanska glumica, 27-godišnja Daisy Ridley koja glumi hrabru junakinju Rey, također je bila vrlo zapažena u neobičnoj kreaciji kraljevski plave koju potpisuje slavna dizajnerica Vivanne Westwood.

Inače, ovim filmskim nastavkom, devetim po redu, završava filmska franšiza koja je u više od 40 godina stekla kultni status i vojsku odanih fanova. Ovim filmom završava priča koja je počela prije 42 godine, 1977. godine kada je redatelj George Lucas publiku zaintrigirao ovom uzbudljivom ZF pričom smještenom 'jednom davno u dalekoj galaksiji', a Jedi vitezovi, laserske sablje, droidi i dlakavi izvanzemaljci, očarali su u kratkom roku srca obožavatelja diljem svijeta.