NEMOJTE PROPUSTITI

Sezonsko sniženje u dućanima Eleven Split

30.12.2015 u 11:18

Bionic
Reading

Ako želite kvalitetnu i modernu odjeću, obuću i modne dodatke po dobrim cijenama, dućani Eleven Split pravo su mjesto za vas jer je počelo sezonsko sniženje s popustima na određene artikle većim i od 50 posto

Cijela kolekcija Carhartt WIP i Iriedaily FW15 snižena je 30%, hrvatske craft tenisice Miret snižene su 20%, a najbolja su prilika zadnji komadi obuće Pointer koji mogu biti vaši za samo 100 kuna.

Već iznad 200 kuna možete plaćati i na rate gotovo svim karticama koje postoje na hrvatskom tržištu, važno je samo da je iznos jedne rate minimalno 100 kuna.

Međutim, tu priča o akcijama ne završava, pa ćete tako u Eleven Splitu za svakih potrošenih 1.000 kuna na dar dobiti poklon-bon u iznosu od 100 kuna. Poklon-bonovi vrijede do kraja 2016. i mogu se iskoristiti u dućanima u Splitu i Zagrebu.

 


Poklon-bonovi su također dio ponude u dućanima, kada su u pitanju pokloni s poklon-bonovima, nikako ne možete pogriješiti.

Za slučaj da još uvijek niste imali priliku posjetiti jedan od ovih jedinstvenih dućana, Eleven Split su multibrand streetwear dućani u Splitu i Zagrebu. Dućan u Splitu se nalazi u glavnoj gradskoj shopping ulici u srcu Dioklecijanove palače, doslovce 20 koraka od Peristila, a u Zagrebu ih potražite u Gundulićevoj 1, na samom križanju s Ilicom, u susjedstvu Adidasa i Zare.

Jedni su od rijetkih koji u svojoj zanimljivoj ponudi okupljaju brandove kao što su Carhartt WIP, Iriedaily, Gandys, Miret, Dechko Tzar, Le Prase, Lolina kućna manufaktura ili Djuvedj pa tako nije ni čudno da su upravo dućani Eleven Split posljednjih godina postali zvjezdica na nebu istinskih ljubitelja urbane odjeće i i obuće.

Ovaj eklektični spoj brendova koji predstavljaju okosnicu europske suvremene urbane, streetwear, art i skate scene te malih, neovisnih, jedinstvenih i uglavnom ručno rađenih brendova iz Hrvatske i regije je očito pun pogodak kada je riječ o zadovoljstvu kupaca.