PRISJETILI SMO SE

Severinina najseksipilnija izdanja

01.06.2012 u 11:33

Bionic
Reading

Nakon samo nekoliko mjeseci od porođaja, pjevačica Severina Vučković vraća se predstaviti svoj novi singl 'Italiana' u finalu 'Survivora'. Budući da smo silno uzbuđeni zbog toga što ćemo je ponovno vidjeti na pozornici, izabrali smo njene najbolje imidže do sada

Iako Severina govori da ovaj nastup u finalu 'Suvivora' i predstavljanje singla 'Italiana', ne znači njezin konačni povratak na estradu, jako nas veseli što ćemo Severinu opet vidjeti u radnoj atmosferi. Ona pak kaže da se sada više veseli vratiti svojoj obitelji.

'Nastup u finalu 'Survivora' ne znači moj povratak na scenu. On znači da je mama samo časkom otrčala na televiziju i vraća se odmah', rekla je slikovito Severina za Gloriju, koja kaže da još ne razmišlja o pravom povratku, jer je zaokupljena slatkim brigama oko malog Aleksandra.

Aleksandar je beba kakvu možete poželjeti! Ima velike oči, radoznao je i svi se u njega zaljube kad ga vide. Uistinu je poseban', rekla je 40-godišnja splitska pjevačica o svojem sinu, kojeg je rodila 20. veljače u Splitu.

Sada jedva čekamo njezin nastup u subotu koji sigurno neće ostati nezamijećen.

U nastavku pogledajte najseksipilnije Severinine nastupe.

Na Miss Universeu 2011. Severina je sve gledatelje ostavila bez daha. Neprepoznatljiva s perikom i ultra seksi haljinom, Severina je zasjenila i same misice. Koreografija je, složit ćete se, svakako, dodatno ugrijala studio.

U beogradskoj Areni 2009. Severina se desetak puta presvlačila, ali body s kristalima Swarovski svima je zapeo za oko. Severina je u njemu izgledala kao djevojka od milijun dolara.
Jedno Severina može izgledati tako dobro i poželjno u vesti. Most koji je napravila svojim gipkim tijelom u ovom spotu ušao je u povijest.

  U istoj pjesmi Severina dokazuje da se s lakoćom transformira u sve imidže. U jednoj sceni je romantična, a u drugoj je prava vražica.

Kad se pojavila u finalu Big Brohtera, o njezinom nastupu se više pričalo nego o tome što je Nemeš javno ostavio Marijanu.

Iako u cijelom spotu izgleda dobro, svima je u sjećanju ostala ova slika.

Mini striptiz koji je izvela u Dvorani nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Kožna opravica koju je nosila u spotu 'Gas, gas', mnogima je pobudila maštu.

Severina s bičem! E, e to je scena…

Seksi velika Severina u spotu za 'Štiklu' pokazala je zašto trava ne niče gdje ona staje.