'NEMAM VREMENA'

Severina progovorila o burnom prekidu s Milanom

12.08.2013 u 08:58

  • +8

Severina i Milan zadnje dvije godine

Izvor: Pixsell / Autor: Daniel Kasap

Bionic
Reading

Prvi put od burnog prekida progovorila je i Severina

Otkako je objavljeno da su Severina Vučković i Milan Popović ponovo prekinuli te da je on podnio tužbu kako bi dobio skrbništvo nad djetetom, ona se nije osobno obraćala javnosti, nego samo preko glasnogovornika Tomislava Petrovića.

Srpski magazin Alo ipak je uspio doći do slavne pjevačice, no ona im je u telefonskom razgovoru ljubazno, ali kratko odgovorila da nema vremena za Milanove optužbe jer ima drugog posla.

'Nemam se vremena sada time baviti, imam goste. Zovite mog menadžera', kazala je Severina na pitanje o burnom prekidu s Milanom.

Podsjetimo, njen bivši partner u medije je poslao novo priopćenje tvrdeći da izjava Tomice Petrovića o tome da on može sina vidjeti kad poželi nije točna.

'Nitko na svijetu se ne bi obratio nadležnim državnim institucijama s ciljem da se izbori za pravo ako to pravo već ima. Uz dužno poštovanje prema gospodinu Tomici Petroviću, Severininom menadžeru, njegova izjava da nema nikakvih smetnji oko viđanja djeteta osim što izlazi iz okvira njegove menadžerske uloge je i materijalno netočna. Gospodin Petrović nijednom nije bio prisutan pri pokušajima samostalnih dogovaranja oko zajedničkog roditeljstva, kao što nije bio prisutan kada su gospodin Popović i gospođica Vučković pokušali da se dogovore u prisustvu advokata, te tako, svakako, nije upućen niti pozvan da daje ovakve izjave', navodi se u priopćenju koje je srpskim medijima poslala glasnogovornica Milana Popovića, Tatjana Vojtehovski.

Za Alo je Severinin menadžer Tomislav Petrović samo kazao: 'Ja ne znam zašto on to radi.'