pun pogodak

Severina zna: Ova ženstvena kombinacija je rješenje svih modnih dilema

21.07.2023 u 12:46

Bionic
Reading

Iako ljeti mašta buja i želimo iskoristiti sav kreativni potencijal na stvaranje maštovitih outfita, činjenica je da ćemo nekad više postići onom starom 'manje je više'. To zna i Severina koja je na Mykonosu naglasila dvije stvari: ženstvenost i osviještenost o trendovima

Ljetne noći savršena su kulisa za otkriti tijelo razigranim prorezima, a posljednjih tjedana trendsetterice luduju za ovim modelima haljina. Haljine s prorezima naveliko su se vratile na modnu scenu, a dobrodošlicu im je zaželjela i naša Severina koja je jednu takvu odjenula za večer na Mykonosu.

U haljini koja ne trpi nesavršenosti Severina se dobro provela u restoranu popularnog turskog chefa Nusreta, a ovaj outfit jamčio joj je i udobnost i dobar izgled.

Bijela haljina švicarskog brenda Jalizé Couture naglasila je Severininu sjajnu liniju, a dubok dekolte i izrezi pretvorile su naizgled običnu haljinu u jednu od zanimljivijih haljina koja mami poglede.

Efektnu je haljinu kombinirala s crnim modnim dodacima, a kad je riječ o Severini - jasno je da su to dodatci o kojima maštaju mnoge dame. Dalmatinka je tako pokazala da je vjerna modnim klasicima poput male crne Chanel torbice, a nije odoljela ni popularnim Hermes natikačama. Iako su posljednjih godina na vrhuncu slave, riječ je o natikačama koje su dizajnirane još 1997. godine te koje su nenametljiva oda brendu.

Popularne natikače rado nose i svjetski poznate dame poput Alessandre Ambrosio, Meghan Markle te mnogih drugih.

  • +8
Hermes Oran sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Osim toga, tijekom večeri, baš poput prave Splićanke, Severina je nosila zaštitni znak svih Splićana - sunčane naočale! Chic naočale pjevačica je pronašla u Gucciju, a za njih je izdvojila oko 500 eura!

  • +21
Severina Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Matea Smolčić Senčar